Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Mart Hoogkamer is zich kapot geschrokken van uitgavenpatroon André Hazes


Andre-Hazes-jr

In het glamoureuze leven van André Hazes jr. heeft zich een verrassende financiële wending voorgedaan, die de showbiz wereld op haar grondvesten doet schudden. Volgens recente berichten, waaronder die in Het Laatste Nieuws, heeft de zanger een opmerkelijke terugval in zijn vermogen ervaren, met een daling van maar liefst 1,8 miljoen euro binnen slechts één jaar. Dit fenomeen wordt volgens weekblad Party toegeschreven aan André’s moedige keuze om een nieuwe muzikale richting in te slaan, een stap die volgens insiders misschien wel meer heeft gekost dan alleen geld.

In een reactie op deze onthullingen laat een duidelijk aangedane André Hazes jr. aan het tijdschrift Story weten dat hij zich bewust is van de situatie. “Ik ben op de hoogte, ja. En eerlijk gezegd, het belangrijkste voor mij is dat ik weet wat de feiten zijn,” verklaart André. “Thuis hebben we nog altijd liefde en warmte, dat is wat telt.”

Zijn goede vriend en collega-zanger, Mart Hoogkamer, kon zijn verbazing niet verbergen toen hij over de financiële situatie hoorde. “Man, man, man, dat zijn geen kleine bedragen! Ik was echt even van slag toen ik dat hoorde,” bekent Mart.

Ondanks de financiële tegenslagen blijft André optimistisch. Hij benadrukt dat zijn familie en het welzijn van zijn geliefden altijd zijn prioriteit zullen blijven. “Geld is niet het belangrijkste in het leven. Ja, het helpt als je dingen wilt doen die je leuk vindt, maar voor mij zijn Monique en onze kleine Dreetje veel belangrijker. Uiteindelijk komt alles goed,” zegt André, met een vleugje humor suggererend dat hij zelfs geld heeft geleend van Mart. “Maar serieus, het is allemaal in orde.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een ToP bink is Andre toch ,precies zoals het nummer Leef.

Hij vertelde dat ie zich had gewerkt in het zweet
Geld verdiend als water
Maar nooit echt had geleefd
En hij zei
“Leef, alsof het je laatste dag is”
“Leef, alsof de morgen niet bestaat”
“Leef, alsof het nooit echt af is”

Als ik Mart Hoogkamer was zou ik ver uit de buurt blijven van André Hazes.
De jongere Mart komt uit een gewoon gezin in Leiden. Nou; we weten uit welke asociale familie André (30) komt. Leuk om samen een liedje te zingen, maar voor de rest nix.

zo gewoon is dat gezin waaruit mart komt ook niet hoor