Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Johnny de Mol vervolgd voor poging tot doodslag op Ibiza


Johnny-deMol

Johnny de Mol spruit van de machtige De Mol-dynastie, moet binnenkort verschijnen voor de rechter op het zonovergoten eiland Ibiza. De reden? Hij wordt beschuldigd van niets minder dan poging tot doodslag.

De zaak kreeg zijn oorsprong enkele jaren terug, toen Shima Kaes, Johnny’s voormalige vlam, onthulde dat zij het slachtoffer zou zijn geweest van fysieke mishandeling door Johnny. In 2020 deed ze officieel aangifte, en claimde zelfs dat er een poging tot doodslag had plaatsgevonden. De Nederlandse rechtbanken wisten hier echter geen mouw aan te passen; door gebrek aan overtuigend bewijs werd de zaak geseponeerd.

Dit weerhield Johnny er niet van om kort daarna, in april 2022, zijn comeback op de televisie te maken met het programma HLF8. Hierin ontkende hij stellig en publiekelijk alle beschuldigingen: “Er is niets van waar, ik heb dit allemaal niet gedaan en van mishandeling was zeker geen sprake”, verklaarde hij voor een landelijk publiek.

Echter, Shima en haar juridisch adviseur Karim Aachboun hebben het hier niet bij laten zitten. Hun doorzettingsvermogen heeft ertoe geleid dat de Spaanse rechtbank nu genoeg bewijs ziet om Johnny alsnog te vervolgen voor poging tot doodslag.

Niet alleen Johnny staat in de schijnwerpers; ook Els Verberk, echtgenote van mediamagnaat John de Mol, wordt verwacht te verschijnen voor de rechtbank in deze zaak. Hoe dit gaat aflopen is nog maar de vraag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die heeft ook TBS nodig en jarenlange opsluiting, aangezien die denkt dat die license to kill heeft.