Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sylvie Meis heeft nieuwe miljonair aan de haak geslagen en is meteen verloofd


Sylvie-Meis

Tijdens het sprankelende Pink Dinner van GHD, een evenement dat glans en glamour ademt, was het Sylvie Meis die alle aandacht trok. Maar deze keer was het niet alleen haar stralende aanwezigheid die de hoofden deed omdraaien. Aan haar zijde was haar nieuwe liefde, Patrick Gruhn, waarmee ze schitterde als een nieuw power couple op de rode loper.

Wat echter echt de show stal was de fonkelende diamanten ring om Sylvie’s vinger. Deze blikvanger wakkerde meteen de geruchtmolen aan. Was Sylvie, de diva van de lage landen, soms ten huwelijk gevraagd door haar nieuwe vlam? Maar Sylvie, altijd klaar om speculaties de kop in te drukken, verduidelijkte met een stralende lach tijdens een interview: “Deze ring heb ik voor mezelf gekocht ter ere van mijn 40e verjaardag. Helemaal op maat gemaakt.”

Qua mode waren Sylvie en Patrick het ultieme stijl-duo. Sylvie was een plaatje in een oogverblindende roze minijurk van Michael Costello, perfect gecombineerd met chique zwarte pumps en oorbellen die de show stalen. Patrick, stijlvol als altijd, droeg een roze colbert over een kraakhelder wit shirt, afgemaakt met een elegante chino.

Het evenement was voor Sylvie extra betekenisvol. Zestien jaar na haar eigen strijd tegen borstkanker was het Pink Dinner een moment om terug te kijken maar ook om te vieren hoe ver ze gekomen is, met Patrick nu stevig aan haar zijde als haar rots in de branding.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoezo golddigger

de mevrouw zit zelf goed in het geld en begeeft zich dan ook in kringen van het vele geld
het zou dus gek zijn als ze met doorsnee willem die een schuld heeft van enkele tonnen en op de camping in een aftands chaletje van peter gilles moet wonen een romance aan zou gaan.

Groot gelijk heeft Ze.
Alle geluk voor Jou Silvie .

Over een afgelikte boterham gesproken!

Het is een afgelikte boterham en een vrouw die zichzelf aanbidt

Zo is het inderdaad Joke.

Nellie en Joke, naast zuur ook nog intens jaloers en altijd bevestiging zoeken bij elkaar. 🤣