Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

B&B Vol liefde Bedrog? Peter en Gretha’s ‘Open Relatie’ verbaasd fans


peter

In de zinderende hitte van Griekenland heeft Peter, de hoofdrolspeler van ‘B&B Vol Liefde’, voor flink wat tumult gezorgd. Zijn recente acties hebben de fans van het programma niet alleen verbaasd maar ook enigszins ontzet. Hij leek namelijk zonder blikken of blozen Iris voor de ogen van Jannes weg te kapen, maar er broeit iets veel groters onder de oppervlakte van deze schijnbare realitysoap romantiek.

Niet lang terug waren Peter en zijn echtgenote Gretha nog het toonbeeld van geluk in een feel-good uitzending op Omroep Max. Nu, plotsklaps, lijkt Peter een nieuw romantisch avontuur na te jagen op televisie. Dit roept niet zomaar wat vraagtekens op; het lijkt bijna een schandaal in spe.

Intrigerend genoeg blijkt uit een update op Facebook dat Gretha haar relatiestatus heeft aangepast naar ‘open relatie’. Dit voedt de speculatie dat Peter en Gretha misschien nog steeds een item zijn, en dat zijn avonturen in de Griekse zon onderdeel zijn van een veel groter spel.

Over de ware staat van zaken tussen Peter en Gretha hangt een sluier van geheimzinnigheid. Peter zelf houdt de lippen stijf op elkaar, wat de geruchtenmachine alleen maar harder laat draaien.

Volgens insiders zoals Rob Goossens van RTL Boulevard, blijft Peter vaag over de details van zijn relatie met Gretha. “Er circuleren online sterke geruchten dat dit alles een goed georkestreerde façade is,” licht Rob toe, “de echte situatie voelt een beetje dubieus.”

De speculaties zijn niet van de lucht en sommige volgers zijn ervan overtuigd dat Peter en Gretha hun relatie in scène zetten voor de camera’s, waardoor ‘B&B Vol Liefde’ meer lijkt op een gepland theaterstuk dan op werkelijkheid.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zullen we ook wel weer zien opduiken in de Fun4two samen met Katja Schuurmans in de jacuzzi en Thijs druk stoeiend met de gloryhole.