Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De Alles Kunner VIPS’ in Opspraak: Vrouwen Betast en geïntimideerd door bn’er


alleskunner

In de glamoureuze wereld van televisie, waar de camera’s altijd draaien en de sterren schitteren, heeft de nieuwste serie van het veelbekeken programma “De Alles Kunner VIPS” te maken met een minder flitsend achtergrondverhaal. Dusty, bekend van zijn turbulente verleden in het programma ‘Ex On The Beach’, staat nu in het middelpunt van een schandaal dat de glans van het programma aardig doet verbleken.

JuiceChannel heeft onthuld dat meerdere vrouwelijke deelnemers van het programma zich hebben uitgesproken over Dusty’s gedrag. Ze beschrijven een constante stroom van ongewenste avances en ronduit ongepaste opmerkingen. Het heeft niet alleen voor ongemak gezorgd, maar sommige deelnemers hebben zelfs besloten hun biezen te pakken, niet langer in staat om in de nabijheid van Dusty hun prestaties te leveren.

Reactie van de productie? Een formele waarschuwing voor Dusty. Maar verre van enige zelfreflectie te tonen, koos Dusty de aanval. Hij ging op zoek naar de dames die mogelijk achter de klachten zaten. Deze zet heeft zijn relaties met mededeelnemers enkel verder op scherp gezet.

Het drama verdiept zich als blijkt dat Dusty niet alleen verbaal over de schreef is gegaan. Meerdere deelnemers hebben hem beschuldigd van fysiek grensoverschrijdend gedrag, variërend van ongewenste aanrakingen tot meer opdringerige interacties. Deze incidenten zijn niet onopgemerkt gebleven bij de overige cast en crew, die hun bezorgdheid hebben uitgesproken.

De reactie van de productie, slechts een waarschuwing, heeft tot grote verontwaardiging geleid. Eerdere edities van “De Alles Kunner” hebben laten zien dat dergelijk gedrag normaal leidt tot uitsluiting van deelneming. Dat Dusty nog steeds onderdeel is van de cast roept vragen op over de consequentie van het productieteam in het handhaven van een veilige werkomgeving.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties