Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato gooit handdoek in de ring en geeft op


Marco-Borsato

Het lijkt erop dat de carrière van Marco Borsato voorgoed verleden tijd is. Waar hij ooit de stem was die menig hart deed smelten, wordt nu gefluisterd dat hij definitief stopt met zingen. Volgens het weekblad Privé, dat dit nieuws groots op de cover brengt, heeft Marco geen plannen meer voor een comeback, zelfs niet als hij vrijgesproken zou worden van de ernstige beschuldigingen van ontucht met een minderjarig meisje.

Een bron uit Marco’s nabije kring, misschien wel zijn eigen moeder Mary onthult dat de zanger de hoop op een snelle afhandeling van de rechtszaak allang heeft opgegeven. “Hij wekt steeds vaker de indruk dat hij moe is gestreden en murw geslagen,” vertelt de insider. Marco, ooit zo vol passie voor zijn muziek, lijkt nu de moed te hebben verloren, zelfs als zijn onschuld uiteindelijk zou worden bevestigd. “Hij denkt niet meer in staat te zijn om terug te keren op het podium.”

Het gaat duidelijk niet goed met Marco. De zanger zou momenteel hevige stemmingswisselingen ervaren en zich grotendeels hebben teruggetrokken in zijn penthouse in Alkmaar. “Marco is een ongelukkig man geworden. Hij is flink aangekomen, iets wat hem als ijdele man altijd zeer aangreep,” aldus de bron. Vrienden en familie zouden zich zorgen maken om zijn mentale gesteldheid, vooral nu hij geen energie meer lijkt te hebben om zich ergens voor in te zetten. “De puf is eruit. Zelfs als de storm gaat liggen, heeft Marco besloten dat hij niet meer op de bühne wil staan.”

Deze onthullingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. De bron behoort tot de weinige mensen die nog toegang hebben tot de zanger, wat de indruk wekt dat Marco zelf achter dit verhaal staat. Misschien is het een pr-stunt, maar het lijkt erop dat Marco vrede heeft gesloten met het feit dat zijn tijd in de schijnwerpers voorbij is. “Ik vraag me af of Marco ooit weer echt blij en gelukkig kan zijn. Hij ziet het als het grootste onrecht dat zijn leven en carrière zo kapot zijn gemaakt,” besluit de insider.

Het lijkt erop dat de gouden tijden van Marco Borsato definitief achter hem liggen, en de vraag blijft of hij ooit nog in staat zal zijn om de glans van zijn vroegere leven terug te vinden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Sukkel liet zich helemaal los gaan door Ali B en vieze Jeroentje.
3 smeerpijpen bij elkaar.
Wat een zooitje die Johny de Mol is ook aangetast door het Leipo virus.