Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dollemansrit: Iris van B&B Vol Liefde proost te paard met glas wijn


iris

In het zwoele Sparto lijkt het alsof elke dag Valentijnsdag is voor Iris en Peter van B&B Vol Liefde. Onlangs is een onverwachte en ronduit spectaculaire scene opgedoken waarin de flamboyante Iris letterlijk en figuurlijk alle teugels laat vieren. Met een glas wijn in de hand en gezeten op haar paard, galmde haar “Yamas!” over de Griekse heuvels—een toast die niet alleen de wijn eerde, maar ook haar gloeiende affiniteit met Peter.

De onbezonnen paardrijdtocht van Iris, met wijn en al, werd door Peter vastgelegd, die met camera in de aanslag niet kon stoppen met grijnzen. Een roekeloze romantiek in de lucht, of was het een uitgekiende flirtactie? “Best een lekker ding, best stout, daar wil ik wel wat mee uitproberen…” had Iris al eerder vertrouwelijk uitgesproken tegenover een vriendin. Haar guitige ogen en schalkse lach doen vermoeden dat ze meer in de mars heeft dan alleen vriendelijke uitnodigingen voor een wijntje.

Wat begon als een gewaagde paardrijdtocht, mondde uit in een sprookjesachtige dans onder de sterren. De dansvloer werd hun arena waar Peter, de doorgewinterde dansleraar, leidde terwijl Iris zich overgaf aan de bewegingen die haar voor even terugbrachten naar haar jongere jaren. Toch is het duidelijk dat de vlam tussen deze twee meer is dan een herinnering aan vervlogen tijden.

Terwijl de avond vorderde, kuste Peter Iris onder het toeziend oog van hun mede-B&B’ers. Een kus die de speculaties onder de volgers alleen maar aanwakkerde. Is dit het begin van een mediterraanse romance of slechts een vakantieflirt gedoemd om te doven zoals de zon aan de Griekse kust?

En wat plant Iris nog meer om Peter te charmeren? Wordt het een duik tussen de dolfijnen, een nacht sirtaki dansen of toch een duik in de diepzee? Het avontuur is nog lang niet voorbij en Nederland houdt zijn adem in. De vurige Iris heeft de harten van vele kijkers al veroverd met haar onverschrokken charme en doortastendheid in de liefde. Wie weet wat de toekomst brengt voor deze onverwachte Griekse godin van de liefde.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties