Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ongekend: Johan Derksen haalt uit naar minister Faber’s ‘gigantische oren’ live op tv


johan

De heren van Vandaag Inside hebben weer van zich laten horen, en dit keer is het PVV’s asielminister Marjolein Faber die onder hun vergrootglas ligt—letterlijk. Johan Derksen deelde tijdens de uitzending zijn ongezouten mening over Fabers opvallende uiterlijke kenmerk dat hem pas onlangs was opgevallen.

Tijdens een recente buitenopname van de minister, waarbij een windvlaag haar kapsel wat verstoord had, ontdekte Derksen iets opmerkelijks. “Toen het haar van mevrouw Faber opwaaide, kreeg ik plots zicht op haar oren. En echt, ik moest even knipperen, zo groot,” vertrouwde hij het publiek van de talkshow toe. Volgens Derksen waren de oren van de minister zo opvallend dat het bijna een afleiding werd.

Hélène Hendriks kon haar verbazing niet verbergen toen er een close-up van Fabers oren werd getoond. “Oh, wauw! Dat is ongebruikelijk groot.”

Derksen, nooit verlegen om een scherpe opmerking, kon het niet laten om een vergelijking te trekken met een bekend Disney karakter. “Die oren doen me denken aan Dombo het vliegende olifantje. Ik zou zweren dat ze verre familie zijn!”

Wilfred Genee probeerde het gesprek een andere wending te geven. “Laten we wel wezen, we beoordelen een minister toch niet op haar oren? Wat zijn we nou helemaal aan het doen hier?”

Toch kon Johan het niet laten om er nog een schepje bovenop te doen. “Zulke oren, en dan minister? Nee, dat kan echt niet.”

René van der Gijp schoot in de lach, en ook Johan toonde uiteindelijk zijn eigen oren, om te bewijzen dat die in ieder geval normaal van formaat zijn. “Mijn oren zijn dan misschien klein, maar mijn mond is groot genoeg om dit te zeggen!”

De uitspraken hebben online al flink wat stof doen opwaaien, waarbij fans en critici zich afvragen of de heren van Vandaag Inside misschien een grens hebben overschreden. Maar één ding is zeker: saai is het nooit bij Vandaag Inside.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aha Johan heeft dan toch nog zelfkennis… hij weet dat hij een grote mond heeft .

Volgens mij komen die grote oren van haar goed van pas. Zij luistert tenminste wat er in het land leeft. Heb ik nog niet één parlementariër op kunnen betrappen.
Jammer dat ze nu weer te maken krijgt met die achterlijke Brussel regeltjes.
Echt om te kotsen.
Hoop dat zij er nu flink de bezem door gaat halen en dat niemand meer iets te zeiken heeft over d’r haar en oren.
Mijn steun heeft ze voor 100%