Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkende Affaire: Bas Nijhuis loog alles bij elkaar adoptie, zieke Moeder en alcoholverslaving


bas-nijhuis

In een recente onthulling door het roddelblad ‘Privé’, wordt de anders zo oprechte Bas Nijhuis in een schokkend nieuw licht gezet. Deze openbaringen hebben een heuse storm veroorzaakt en dwingen de kijker om met een ander oog naar deze bekende persoonlijkheid te kijken.

Mandy doet nu haar verhaal in de nieuwste editie van Privé, waarin zij beweert jarenlang een geheime relatie met Bas te hebben gehad, terwijl hij al verloofd was. Volgens haar werd ze volledig misleid door Bas, die beweerde dat zijn huidige relatie eindigde en dat zijn verloofde elders woonde.

Het wordt nog erger als blijkt dat Bas Mandy verhalen voorhield over adoptieplannen en een zieke moeder, die allemaal gefabriceerd waren om zijn dubbelleven verborgen te houden. Mandy onthult, “Hij vertelde toen ook dat zijn verloofde bij haar moeder woonde in Holten.” Deze en andere verzinsels bleken compleet uit de lucht gegrepen.

Toen Mandy uiteindelijk de confrontatie aanging met Bas’ verloofde, kwam ze tot de ontdekking dat vrijwel alles wat Bas haar had verteld, een leugen was. “Ik heb hem persoonlijk benaderd via WhatsApp en Instagram. Hij heeft echter gereageerd door mij te blokkeren.”

De discussie over deze zaak werd ook aangekaart in de populaire talkshow Vandaag Inside, waar Johan Derksen commentaar gaf: “Nou ja kijk, ik ben het met Theo Maassen helemaal eens. Die werd ook in dat blad genoemd en die zei: ‘Moet ik reageren op een blad als Privé?’”

Deze saga voegt een donkere bladzijde toe aan het imago van Bas Nijhuis, terwijl het publiek en media worstelen met de vraag wat waarheid is en wat fictie in het turbulente leven van een publieke figuur. Met zoveel onthullingen en de stilte van Nijhuis zelf, blijft de ware omvang van deze affaire nog onduidelijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties