Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Weerchaos op Komst: Van Zomerse Hitte naar Stormachtige Taferelen


weer-zon

Het weer gooit weer hoge ogen in ons kleine kikkerlandje, met scènes die uit een soap lijken te komen. Vanochtend zorgden sluimerende wolkenvelden voor enige suspense, afgewisseld met sporadische buien. Maar nog voor de lunch breekt de zon door.

Vanmiddag belooft de zon de hoofdrol te spelen, terwijl sluierwolken haar flatteren van opzij. En hoewel er hier en daar een figurant in de vorm van een stapelwolk verschijnt, blijft het toneel verder vrij zonnig. De temperaturen schommelen tussen de schappelijke 20 graden in het noordelijk eilandgebied tot een warme 26 graden in het zuiden, met een matige bries die vanuit het noordoosten waait.

Als de avond valt, verdwijnen de laatste wolken en genieten we nog van een zonnige aftiteling. Maar maak je borst maar nat voor morgen: het kwik stijgt tot zomerse en zelfs tropische hoogtes. Met 26 tot een zinderende 31 graden wordt het een dag om je in Spaanse sferen te wanen, zonder dat je daarvoor je lokale strand hoeft te verlaten.

Maar, zoals in elke goede soap, loert er altijd gevaar. Maandag dreigt het plot te kantelen met onweersbuien die het land binnendringen, een ware cliffhanger die ons tot op het puntje van onze stoel houdt. De dag start nog warm, met tropische waarden die lokaal de 30 graden aantikken, maar naarmate de dag vordert, broeit er onrust in de atmosfeer, culminerend in een explosief onweer.

Na deze tumultueuze gebeurtenissen neemt het weer een kalmerende wending. De temperaturen normaliseren zich tot een comfortabele 21 tot 25 graden, en het weerbeeld blijft een mengelmoes van zon, wolken en lokale buien, met de sporadische donderklap als herinnering aan de woelige dagen die achter ons liggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties