Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bittere nasmaak: Nick & Simon nog steeds op voet van oorlog met elkaar


nick

Het einde van een muzikaal tijdperk schreef zich al voor onze ogen uit tijdens die memorabele avond aan de talkshowtafel bij Eva Jinek. Nick Schilder en Simon Keizer, ooit onafscheidelijk, wisselden geen blikken meer uit, waardoor de temperatuur in de studio tot onder het vriespunt daalde. Nu, maanden later, bevestigt Nick zelf het onvermijdelijke aan Superguide: de gouden combinatie is definitief verleden tijd en de twee moeten niks van elkaar hebben.

Nick, die tegenwoordig solo de podia verovert, laat weten dat hij en Simon nauwelijks meer iets samen doen. “Af en toe sturen we nog wel eens een appje of loop ik hem tegen het lijf, maar er zijn maanden dat we elkaar niet zien,” onthult Nick. Simon was een stille gast bij Nicks theatershow, een teken dat de kloof tussen hen wellicht niet volledig onoverbrugbaar is.

Ondanks hun gezamenlijke geschiedenis, is het duidelijk dat hun wegen zich hebben gescheiden. “Onze artistieke paden zijn te verschillend geworden. Ik val automatisch terug in oude patronen als ik met Simon werk,” geeft Nick toe. De zanger ziet zijn toekomst in kleurrijke samenwerkingen met andere artiesten, waarbij hij zijn eigen muzikale verhaal wil vormgeven en vertellen.

De geruchten over een mogelijke reünie blijven zweven, maar Nick is voorzichtig optimistisch. “Ik sluit de deur niet helemaal. Misschien dat er ruimte is op mijn nieuwe album voor samenwerkingen met verschillende artiesten,” speculeert hij.

Nick’s solocarrière bloeit op en zijn zelfvertrouwen schiet de hoogte in. “Eenmaal iets unieks beleven, dacht ik altijd. Maar kijk nu, mijn eerste grote soloconcert in Ahoy op 28 december staat al op de planning. Het gaat verbazingwekkend goed,” zegt hij met een mengeling van trots en verbazing.

Zo zwaait Nick definitief het tijdperk van Nick & Simon uit, klaar om zijn eigen legende te schrijven. En hoewel de magie van het duo misschien verdwenen is, blijft de muziek en hun invloed onuitwisbaar in de harten van hun fans.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties