Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat heel slecht met Floortje Dessing


Floortje-Dessing

Floortje Dessing, de immer stralende globetrotter, viert vandaag haar 54ste verjaardag onder een donkere wolk. Op Instagram deelt ze een hartverscheurende update die haar volgers zeker zal raken. Met een mengeling van verdriet en moeheid geeft Floortje toe dat het verlies van haar vader, die dit jaar op Hemelvaartsdag overleed, haar diep heeft geschokt en haar werkzaamheden belemmert. “Het blijft moeilijk,” bekent ze openlijk aan haar volgers.

Floortje’s gezondheid heeft ook een flinke deuk opgelopen na een ernstige ziekte door een tropisch virus op Bali vorige zomer. Uitgeput en worstelend met hevige hoofdpijn en misselijkheid, heeft de presentatrice daar dagen in bed doorgebracht. Destijds was haar reactie vechtlustig: “Nu even helemaal klaar met gezondheids ‘gedoe’; ga ik ook niet meer over beginnen, hup aan het werk!” De ironie wil dat Bali, ondanks de tegenslagen, ook haar rustpunten had dankzij de vele gezonde hersteloorden.

Haar tijd op Bali was niet enkel kommer en kwel. Ze benutte haar verblijf om licht te werpen op de droevige praktijken rondom wilde dieren in de toeristenindustrie. “Hopelijk kunnen we verhalen maken die uitleg geven over hoe het écht zit,” verklaarde Floortje, die met haar werk streeft naar grotere bewustwording over deze wereldwijde misstanden.

Ondanks alle persoonlijke en gezondheidstegenslagen wist Floortje het afgelopen jaar een nieuw boek uit te brengen, waarin ze haar ervaringen met de wereld deelt. Haar bevlogen gesprekken, onder meer bij Radio 538, tonen haar veerkracht en vastberadenheid.

Vandaag, op haar verjaardag, is de vrolijkheid echter ver te zoeken. Terwijl ze rouwt en haar kracht hervindt, blijft Floortje een inspiratie, worstelend met de golven van het leven maar altijd klaar om weer op te staan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik zo het artikel lees, snap ik de kop weer niet.