Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Verraad op camera: Sieneke blijkt een mannenverslindster te zijn


Sieneke

Sieneke, ooit het onschuldige Songfestival-icoon, blijkt een onverwachte kant te hebben. Volgens onthullingen in het weekblad Privé, zou zij betrokken zijn bij schimmige romantische escapades die haar imago flink opschudden.

Ontmaskerd door de Voordeurcamera

Het roddelblad kreeg zijn handen op beeldmateriaal van een beveiligingscamera die een heel ander verhaal vertelt dan de zangeres publiekelijk voorwendt. “Ze blijkt al een jaar een relatie te hebben met een miljonairszoon die ze angstvallig verborgen houdt voor de buitenwereld,” meldt Privé.

Deze geheime minnaar, de 47-jarige Barry Maessen, zoon van een Quote 500-magnaat, werd vastgelegd terwijl hij Sieneke’s woning betrad, een feit dat zelfs haar ouders niet leek te ontgaan. “De andere kale man op de beelden van de voortuin is vader Willy!” onthult het blad verder.

Een Web van Leugens

Jan Baum, Sieneke’s ex, had al eerder zijn vermoedens geuit over haar trouweloosheid. “Jan waarschuwde aan het begin van de lente al dat er een filmpje is waarop Sieneke’s ontrouw zou blijken,” rapporteert Privé. Na maanden van stilte kwam de waarheid boven drijven, bevestigd door het beeldmateriaal dat Privé in handen kreeg.

Meer dan een Affaire

De affaire blijkt dieper te gaan dan enkel heimelijke bezoekjes. Sieneke had al langer affaires. “Nee, Sieneke is niet dat nette zangeresje dat we allemaal van televisie en optredens kennen. Ze heeft er vaker seksuele affaires op nagehouden,” vertelt de bron aan Privé.

De onthullingen raken aan meer dan alleen bedrog; ze schetsen een beeld van een vrouw die strategisch relaties aangaat voor financieel gewin. “In de familie wordt nu al voorzichtig gesuggereerd dat Sieneke golddigger-neigingen heeft,” onthult de bron verder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De zangeres wordt in de wandelgangen Sienøke genoemd.