Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dave Roelvink eindigt met gebroken neus in het ziekenhuis na gevecht


dave

In het glamoureuze leven van Dave Roelvink zijn de schijnwerpers vaak gericht op zijn gedrag, maar deze zondag nam een donkere wending voor de zoon van Dries Reolvink. Dave heeft een pijnlijke confrontatie op Instagram gedeeld die zijn volgers deed huiveren.

“Even mijn neus gebroken voor de mazzel,” meldde een ironische Dave met zijn gezicht bebloed en gehavend na een mislukt boksavontuur. De foto’s van zijn verwondingen lieten zien hoe ernstig de situatie was, met de tekst: “Jullie ook een fijne zondag.”

De klap kwam hard aan en niet alleen fysiek. Dave, wiens voorliefde voor actie en avontuur bekend is, gaf toe dat hij achteraf liever voor een rustiger zondagactiviteit had gekozen. “Was ik maar gaan golfen,” verzuchtte hij, wat wijst op zijn spijt over de keuze om de boksring in te stappen.

Nu onderweg naar het ziekenhuis, wacht Dave een behandeling om zijn neus te ‘repareren’, een procedure die hopelijk zijn kromme neus weer recht krijgt. Ondanks het drama en de pijn, blijft de Amsterdammer nuchter onder de omstandigheden.

Hieronder de beelden:

dave roelvink
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eigen schuld !

Dikke bult 🤣

Laatst bewerkt op 23 dagen geleden door Kees Muizehuig

🤣🤣🤣👍