Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

De drie prinsessen moesten als bediendes werken van Máxima


maxima

In de glitterende wereld van royals en regalia onthult een insider hoe Koningin Máxima van Nederland haar prinsesjes traint voor het echte koninklijke werk, en het is niet allemaal sprookjes en tiara’s.

Volgens Ertharin Neef, Máxima’s rechterhand bij het Wereldvoedselprogramma, beleefde hij een verrassend tafereel tijdens een chique diner met de koninklijke familie. De prinsesjes, gekleed in hun nachtkledij, maakten hun entree niet om de gebruikelijke vorstelijke handjes te schudden, maar om te werken voor hun geschenken.

Koninklijke Bediendes in Pyjama’s

Neef deelde met het Spaanse tijdschrift Caras hoe Amalia, Alexia, en Ariane, ondanks hun jonge leeftijd, de hoge gasten moesten bedienen voordat ze hun cadeaus mochten ontvangen. Máxima’s opvoedstrategie? Geen privileges zonder prestaties. De prinsessen serveerden hapjes en zorgden ervoor dat elke gast zich op zijn gemak voelde, een lesje in verantwoordelijkheid verpakt in een avondje uit.

Meer dan Alleen Manieren

Het lijkt erop dat Máxima vastbesloten is haar dochters te gronden met een sterk besef van dienstbaarheid. Deze koninklijke lessen in etiquette en empathie zijn bedoeld om de prinsessen voor te bereiden op hun toekomstige rollen, waar privileges hand in hand gaan met publieke plichten.

Toch is er een zachtere kant aan de strenge koningin. Elk van de koninklijke zussen geniet van een speciale dag met mama, een poging om te zorgen dat de balans tussen werk en warmte bewaard blijft binnen de paleismuren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net zoals haar vader haar klaarstoomde om met de meest rijke man te trouwen die ze te pakken kon krijgen?

Zal goed bedoeld zijn door Maxima, maar als je nu ziet wat die prinsessen uitspoken, kan je met 100% zekerheid stellen dat haar opvoeding bij alle drie volledig mislukt is.
Nog nooit zo’n ongeregeld zooitje bij elkaar gezien.
Amalia sluit zich aan bij het grootse studentenschorem, Alexia heeft overal schijt aan, nu Ariane nog.

Tja bovenal zijn het gewoon jonge meiden .Doen niks anders als leeftijdgenoten .Dat aansluiten bij die vereniging vind ik inderdaad wel een groot minpunt .Zou ik dan van mijn eigen dochter niet pikken .