Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriend van Mark Rutte klapt uit de school: ‘Hij valt ook op mannen’


Mark-Rutte

In de laatste aflevering van “Renze op Zondag” heeft een jeugdvriend van Mark Rutte, Lodewijk Dekker, de tongen flink losgemaakt met een prikkelende uitspraak. Terwijl hij terugblikte op hun gezamenlijke schooljaren, liet hij een opmerking vallen die misschien wel meer verklapt over de voormalige premier dan bedoeld was.

Tijdens het interview deelde Dekker anekdotes over zijn en Ruttes wilde jeugd. Met een ondeugende grijns zei hij: “De vrouwen waren niet van ons af te slaan. En de mannen ook niet.” Deze laatste toevoeging zette de geruchtenmolen direct op volle toeren. Was dit slechts een grapje, of liet Dekker hier subtiel iets doorschemeren over de seksuele voorkeuren van Rutte?

De mysterieuze aard van deze uitspraak is extra prikkelend omdat Rutte zelf nooit veel heeft losgelaten over zijn privéleven. Dat zijn oude vriend, nu getrouwd met een vrouw, dit soort dingen zo casual op nationale televisie brengt, heeft de media doen opveren. Wat bedoelde Dekker nu echt met deze uitspraak?

Verder in het gesprek onthulde Dekker nog meer intieme details over hun vriendschap, inclusief de periode waarin Rutte samenwoonde met Dekkers hoogbejaarde moeder. Volgens Dekker communiceerden de twee hoofdzakelijk door middel van briefjes die ze voor elkaar achterlieten op de trap. Terwijl deze verhalen een beeld schetsen van een diepe vriendschap, is het juist de losse opmerking over de aantrekkingskracht van mannen die blijft hangen.

Het lijkt erop dat de aankomende documentaire over Rutte meer gaat onthullen dan de voormalig premier wellicht lief is. Met vrienden zoals Dekker, die niet terugschrikken voor een stevige dosis sensatie, blijft Mark Rutte een fascinerend onderwerp van gesprek, zelfs nu zijn politieke loopbaan achter hem ligt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo niet interessant, zijn leven, zijn keuzes hebben wij niets mee te maken.

Dat moet Rutte zelf weten, hij is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die op zowel vrouwen als mannen valt. Niks mis mee, leven en laten leven.