Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Caroline van der Plas en Geert Wilders gingen klaverjassen als Omtzigt weer jankend het overleg verliet


Caroline-van-der-Plas

In de nieuwste aflevering van politieke soap in Den Haag, lijkt de romance tussen BBB-leider Caroline van der Plas en CDA-coryfee Pieter Omtzigt volledig bekoeld. Ooit prees ze hem de hemel in, maar nu trekt Caroline hard van leer tegen zijn emotionele uitbarstingen en zijn onvermogen om vergaderingen kort en bondig te houden.

In een interview met De Telegraaf klapt Van der Plas uit de school over een recent overleg dat tot in de kleine uurtjes duurde, waarbij ze Omtzigt’s gedrag als hoofdoorzaak van de vertraging beschrijft. Terwijl zij en de andere partijleiders zoals Yesilgöz (VVD) en Wilders (PVV) efficiënt wilden zijn, was Omtzigt constant aan het telefoneren of zorgde hij voor dramatische scenes met zijn gejank en geschreeuw.

De nacht duurde tot 4 uur ’s ochtends, en Van der Plas schildert een beeld van Omtzigt die de kamer verlaat, vloekend en tierend, soms huilend, en zo lang wegbleef dat zij en de andere leiders zich vermaakten met een potje klaverjassen om de tijd te doden.

Dit gedrag, zo openlijk door Van der Plas aan de grote klok gehangen, legt een tijdbom onder de nog prille coalitie, vooral nu de Telegraaf de eerdere geruchten van Omtzigt’s nachtelijke uitbarstingen – eerst nog gemeld door anonieme bronnen – in de openbaarheid brengt met Van der Plas als bevestigende bron. Het lijkt erop dat de politieke samenwerking tussen Van der Plas en Omtzigt een nieuw dieptepunt heeft bereikt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou steeds die ouwe koeien uit de sloot halen lijkt me niks voor Caroline.
De BBB is van vooruit kijken i.p.v. achteruit.

Dan hebben ze denk, ik heel veel gekaart, want die man doet niet anders als hij zijn zin niet krijgt.