Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate na kankerdiagnose


martijn

In de schaduw van zijn ziektegevecht deelt Martijn Krabbé een hoopvolle blik op het leven. De iconische televisiepresentator, die recentelijk de strijd aanbond met kanker, verscheen gisterochtend op Instagram met een stralende selfie samen met zijn geliefde vrouw Deborah. Het echtpaar, ogenschijnlijk fris na een verkwikkende wandeling, wist even te ontsnappen aan de waanzin van Martijns alledaagse hectiek.

In een onthullende bekendmaking eerder dit jaar, schokte Martijn zijn fans met het nieuws dat er bij hem kanker was geconstateerd. De details rondom zijn diagnose heeft hij destijds bewust in het midden gelaten, maar in een hartverwarmende update in mei deelde hij: “Vooralsnog heb ik veel geluk gehad,” waarbij hij benadrukte dat zijn situatie veel ernstiger had kunnen zijn. Deze nuchtere woorden lieten een diepe indruk achter bij zijn volgers.

Martijn’s recente foto op Instagram heeft een golf van steunbetuigingen teweeggebracht. Tientallen reacties van trouwe fans, die hem moed inspreken en hun beste wensen voor zijn herstel uiten, sieren de post. “Blijf sterk!” en “We denken aan je,” klinkt het herhaaldelijk, terwijl anderen een hartje plaatsen als blijk van hun solidariteit.

De wederopstanding van Martijn in de professionele arena kwam in augustus aan het licht, toen collega Bob Sikkes van het programma ‘Kopen zonder Kijken’ onthulde dat Martijn weer aan het werk is gegaan. Tegen alle gezondheidsperikelen in heeft hij de moed gevonden om weer voor de camera te staan en een nieuwe aflevering op te nemen. Dit bewijst dat, ondanks de persoonlijke stormen, Martijn Krabbé niet van plan is zich gewonnen te geven. Met Deborah aan zijn zijde en de steun van een trouwe fanbase, zet hij dappere stappen vooruit op een pad van hoop en herstel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel sterkte 🍀

Alleen weten we nog steeds niet wat voor k*anker hij heeft.
Voor het zelfde geld gaat het om huidkanker. Nou daar loop ik al jaren mee en is voor 99% niet dodelijk.
Leontine Borsato maakte er ook zo’n drama van. Ging gewoon om een plekje.

Ik zie Martijn niet als iemand die van een vlekje een doodsstrijd maakt maar ik kan me vergissen.

Klopt Kees dat huidk*nker meestal niet dodelijk is maar toch zou ik in m’n piepzak zitten zou het mij overkomen.
Ik hoop dat het stabiel blijft bij jou 🍀

Trouw elk half jaar onder controle.
Maak me geen dag zorgen.
Wat ik wel ter harte neem is dit:

“Angst voor de dood voorkomt niet dat je sterft,
maar het belemmert je elke dag om te leven”

Heel mooie uitspraak 👌