Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato komt niet meer terug naar Nederland blijft voorgoed in Italië


Marco-borsato

Het lijkt erop dat Marco Borsato definitief afscheid neemt van Nederland, met plannen om zich te vestigen in zijn geliefde Italië, het land dat zijn hart al jaren sneller doet kloppen. Dit onthulde een bron uit Marco’s eigen entourage recent aan het blad Privé. De verhuizing zou echter pas plaatsvinden na de belangrijke rechterlijke uitspraak, waarmee de zanger hoopt niet de indruk te wekken dat hij zijn verantwoordelijkheden ontloopt. Maar goed Marco gaat er dan vanuit dat hij niet veroordeeld wordt wegens misbruik van een minderjarige en in de cel terecht komt.

Geen Toekomst op de Bühne voor Borsato

Verder onthult de bron dat Marco de microfoon voorgoed aan de wilgen hangt. De eens zo gevierde zanger heeft besloten nooit meer te zullen optreden. Deze beslissing komt als een schok voor zijn trouwe fanbase, die nog steeds hoopte op een glansrijke terugkeer naar de muziekwereld. In plaats daarvan kiest Marco voor een leven ver buiten de schijnwerpers.

Financiële Crisis en Juridische Perikelen

Tegelijkertijd wordt Marco geplaagd door financiële problemen. Uit een rapport van het weekblad Party blijkt dat zijn vermogen drastisch is gedaald; van een indrukwekkende 8,9 miljoen euro in 2019 naar slechts 5 miljoen in 2023. Deze neergang benadrukt de zakelijke en persoonlijke strijd waar de zanger mee kampt te midden van zijn juridische problemen.

Familiale Steun in Moeilijke Tijden

Marco’s moeder, Mary Borsato, heeft zich eveneens uitgesproken over de slopende onzekerheid die de rechtszaak met zich meebrengt. In een emotioneel interview met Shownieuws beschreef ze de situatie als “misdadig”, gezien de lange duur van de juridische verwikkelingen die haar zoon moet doorstaan. Het blijft een periode van wachten en hopen voor zowel Marco als zijn naasten.

De toekomst van Marco Borsato blijft onzeker, maar één ding is duidelijk: Italië roept, en deze keer lijkt hij definitief te zullen antwoorden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het feit dat het zo lang duurt, komt volgens mij dat het OM de bewijslast niet sluitend krijgt.
Als ik zo’n stem had, ging ik ook naar Italië
en Italiaans gaan zingen.
Lekker eten, vaak lekker weer,
ze konden hier van mij allemaal het lazarus krijgen.
Ik had vanaf het begin al mijn twijfels over die aantijgingen.

Er is meer dan genoeg bewijs om hem voor het gerecht te krijgen, zoals het OM heeft aangegeven. Marco B speelt alleen zijn smerige spelletje met zijn zg 29 getuigenvriendjes, waarmee hij de zaak mooi heeft kunnen vertragen.
Hopelijk snel de rechtzaak + uitspraak!
Karmaaaa…
.!

Ja kan die daar naar de lolita,s loeren de smeerpijp.

Ik was er niet bij Eppo jij wel?

Iemand is nog steeds onschuldig tot dat zijn schuld bewezen is

De toekomst zal het leren.

Goed zo, opzouten met die viezerik l!👊😝