Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia krijgt steun uit onverwachte hoek voor haar bizarre keuze


Amalia

Prinses Amalia heeft zich aangesloten bij het beruchte Amsterdamsch Studenten Corps, wat de tongen flink heeft losgemaakt onder de bn’ers. Vorig jaar kwam dit corps nog volop negatief in het nieuws door uitspattingen en minachtende commentaren op vrouwelijke leden.

Zangeres Marga Bult heeft zich uitgesproken als een fervent supporter van Amalia’s controversiële keuze. In een exclusief interview met Story legt zij uit: “Ze probeert gewoon een van hen te zijn, niet de prinses maar de student.” Marga gelooft dat Amalia’s beslissing om lid te worden goed doordacht is, ondanks de schandalen in het recente verleden. “Twee jaar terug had ik dit afgekeurd, maar nu, waarom niet?”

Imca Marina ziet ook geen kwaad in Amalia’s besluit en roept op tot mildheid: “Overal gebeuren dingen, laat die meid toch haar studententijd beleven.” Imca vindt de golf van kritiek op de kroonprinses sterk overtrokken.

Echter, niet iedereen is zo begripvol. TV-persoonlijkheid Rob Geus uit zijn bezorgdheid vrij scherp: “Je zou denken dat ze hun huiswerk beter hadden gedaan bij zo’n koninklijk besluit. Dit corps lag flink onder vuur, is dat het imago dat je wilt?”

Wat betreft de beruchte ontgroeningen, Amalia zou niet ontsnappen aan de verplichte rituelen. Er wordt gefluisterd dat zij elke ochtend de Nederlandse vlag moet hijsen terwijl het Wilhelmus weerklinkt. Maar, de tijden zijn veranderd. De regels zijn aangescherpt; zo is alcohol nu verboden tijdens deze ceremonies.

Terwijl de prinses zich waagt aan het gewone studentenleven, blijft de vraag of haar koninklijke status haar ervaringen bij het ASC zal kleuren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties