Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex van Johnny de Mol onthuld: ‘Familie de Mol boden me zwijggeld aan na mishandeling’


Johnny-deMol

De storm rondom Johnny de Mol neemt wederom verwoestende vormen aan, nu Shima Kaes, zijn voormalige geliefde, explosieve aantijgingen maakt tegen de televisiepersoonlijkheid. In een spraakmakend interview onthult ze hoe ze na een heftige mishandeling, waarbij Johnny haar leven in gevaar zou hebben gebracht, benaderd werd door de familie De Mol met een ongehoord voorstel: zwijggeld om haar stilte te kopen en haar naar het buitenland te sturen zegt Shima in een interview met weekblad Story.

De Pijnlijke Achterkant van Glamour

Volgens Shima werd de aanval zo hevig dat het neerkwam op een poging tot doodslag. Dit gruwelijke incident, waarbij haar hoofd hard tegen een tafel geslagen zou zijn, blijkt slechts het topje van de ijsberg. Na het incident werd ze benaderd door Els Verberk, de vrouw van mediamagnaat John de Mol, met een aanbod dat moeilijk te verteren is: een som geld om in het buitenland een nieuw leven te beginnen, ver weg van de Nederlandse pers en pottenkijkers als ze het zou laten rusten.

Familie De Mol: Macht versus Recht

Deze saga over de macht van de familie De Mol wordt verder gecompliceerd doordat John de Mol juridische stappen ondernam tegen Jan Roos en Dennis Schouten die de mishandeling aan het licht brachten. De rechtszaak werd gewonnen door De Mol, waarbij opvallend genoeg geen getuigen mochten worden opgeroepen die de mishandeling konden bevestigen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Johnny is rijp voor de TBS instelling.
Echt .