Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gasten Vluchten: Gordons Nieuwe Restaurant onder Vuur ‘Duur en heel slecht’


gordon

Gordon heeft onlangs de deuren van zijn gloedniewe etablissement Blushing in Blaricum geopend, maar het lijkt erop dat niet alles op rolletjes loopt. Terwijl de schijnwerpers op hem gericht zijn, blijken de prijzen en service al snel onderwerp van verhitte discussies.

Prijskaartje als van Parijs?

“Kijk naar deze prijzen, dat zijn toch cijfers à la Paris mon chéri,” grapt een lokale bezoeker, Petra, verwijzend naar de exorbitant hoge tarieven. Met gerechten zoals ‘Houd je muil peer’ voor €18,50 en een ‘Romeinse Orgie met Gamba’s’ voor maar liefst €28, wordt duidelijk dat je in het hartje van Blaricum ook flink de moet trekken.

Service laat te wensen over

De verwachtingen waren hooggespannen, maar de realiteit is een koude douche voor velen. Een stroom van negatieve beoordelingen overspoelt het internet. “Allemaal hype, weinig substantie en de bediening is om te huilen,” klaagt John, die het restaurant slechts twee sterren gaf. Ger, een teleurgestelde chef-kok uit Rotterdam, voegt toe: “De service en bediening zijn ondermaats, zelfs het dienblad blijft niet overeind. We hadden meer verwacht.”

Gordon ziet toe, maar helpt dat?

Hoewel Gordon zelf aanwezig was, lijkt dat de sfeer niet te helpen. “Een aantrekkelijke tent met potentie, maar zodra Gordon er is, daalt het niveau,” zegt Theo, die het geheel maar drie sterren waard vond. “Meer een soap dan een restaurant,” mompelt Frank, die de inrichting vergelijkt met een ‘slechte kringloopwinkel.’

Wachtrijen zonder einde

De chaos is compleet als klanten buiten in lange rijen moeten wachten, terwijl binnen tafels onbezet blijven. “Ons werd verteld dat we moesten wachten tot de rust was teruggekeerd, terwijl binnen tafels leeg stonden,” deelt Mar gefrustreerd.

Het lijkt erop dat Gordon nog een lange weg te gaan heeft om Blushing op de kaart te zetten als een hotspot voor fijnproevers in plaats van een toevluchtsoord voor sensatiezoekers. Tot op heden heeft de flamboyante eigenaar nog niet gereageerd op de golf van kritiek.

Hieronder de menukaart:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit kan hij dus ook al niet 🙈

Dat zulke Lui nog steeds in de Horeca stappen, alleen in vastgoed .
Wat een slechte adviseur heeft Gordon

Waarschijnlijk M. Meiland 🤣

Blushing had super goede salades & smoothies etc. En erg goede recensies. Kan mij niet voorstellen dat het nu zo slecht is.
Allemaal fake recensies ws weer. Sneu hoor!

Heb eens gegoogled en recensies opgezocht en zie over het algemeen gewoon goede recensies .Wat ik verder ook van Gordon vind ,je moet wel eerlijk en bij de feiten blijven zelfs op een roddelpagina m.i

Tsja die Gordon he..die heeft een vrij grote mond, en heeft ”grootheden” zoals de hamster Angela de Jong tegen zich in het harnas gejaagd. Ondertussen zegt ie tussen neus en lippen fijn wat ie van die hele kliek vind. Overigens is het eten best te nassen hoor. Vraag maar aan Angela die heeft de restjes opgespaard in haar koontjes.