Het laatste showbizz nieuws

Geert Wilders, Shownieuws

Jarige Geert Wilders weigert taart van presentator Sven Kockelmann


geert-wilders

De jacht op Geert Wilders lijkt een soort nationale sport geworden voor talkshowhost Sven Kockelmann. In zijn verse avondprogramma ‘Café Kockelmann’ op NPO 2, weigert hij echter de vrijdagavondstoel onbezet te laten als stille uitnodiging aan de PVV-leider, een tactiek die hij zonder succes probeerde tijdens de laatste seizoenen van Op1.

Sven is vastberaden: “We roepen de PVV dagelijks op het matje, want waarom zijn zij nooit te zien bij ons? Elke dag nodigen we ze uit, elke dag!” Zo deelde hij vanochtend gepassioneerd mee op Goedemorgen Nederland.

Auteur Susan Smit, zichtbaar geamuseerd door de situatie, merkt op dat PVV’ers wellicht bang zijn voor het scherpe vragenvuur. Maar Kockelmann, gestoken door het mysterie van hun afwezigheid, roept de partij op verantwoording af te leggen: “Ze voeren aan de top, ze zouden toch moeten kunnen uitleggen wat hun plannen zijn!”

Het gesprek krijgt een draai wanneer Sven toegeeft dat het strakke regime van Wilders wellicht een rol speelt in de radiostilte. Zijn critici beweren dat het kamp van Wilders de publieke omroep te links vindt, wat Sven niet als een verrassing komt.

Frank van Leeuwen, één van de presentatoren maakt de situatie nog wat sappiger door voor te stellen een verjaardagstaart voor Wilders te kopen, wetende dat hij die dag 61 wordt. “Had je geen enorme taart kunnen kopen voor de show van vanavond?” plaagt hij Sven, suggererend dat een feestelijke aanleiding misschien de strenge PVV-leider zou verleiden.

Sven speelt mee met het idee: “We hebben hem zelfs voor vanavond uitgenodigd, onder het mom van zijn verjaardag, maar het antwoord was drie keer nee. Hij komt niet, hij wil niet, en hij reageert niet.”

Op X, viert Wilders ondertussen in alle rust zijn verjaardag, terwijl hij overspoeld wordt met felicitaties van fans en zelfs een cryptische boodschap van BN’er Erica Meiland, die speels toevoegt: “Van harte, Geert! Dat je dromen uit mogen komen… ;)”.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geert heeft gelijk ik Zou ook niet gaan om voor paal gezet te worden. ik noem Dat pesten

Gefeliciteerd Geert, ik wens je een gezond en succesvol nieuw levensjaar 🎂🌻