Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Weeralarm! Intense onweersbuien, storm en mist op komst


weer-3

Het Nederlandse weer speelt de komende dagen een heus kat-en-muisspel. Vandaag nog schijnt de zon volop in het noorden, terwijl het zuiden al snel bedekt raakt door dreigende wolken. Deze wolken brengen enkele grillige buien met zich mee die vanuit het zuiden het land door trekken. De temperaturen? Die dansen tussen de 22 en 27 graden.

Vanochtend: het spel begint

In het oosten ontwaakt Nederland onder een sluier van dreigende wolken en intense onweersbuien. Elders in het land, vooral in het westen, priemt de zon door de wolken heen, terwijl het kwik al snel de zomerse 20 graden aantikt. Ondertussen loert vanuit het zuiden meer bewolking die gedurende de ochtend haar weg naar het noorden vindt.

Vanmiddag: de storm slaat toe

De namiddag ontketent een ware symfonie van weersomslagen. Terwijl de bewolking zich meester maakt van het hele land, trekken felle buien van zuid naar noord. Vooral het zuidoosten krijgt de volle laag met striemende regen en mogelijk wat onweer. Echter, in het noordoosten blijft de zon dapper strijden, waarbij het kwik kan oplopen tot een tropische 27 graden!

Vanavond: een kortstondige vrede

De avond biedt een adempauze, waarbij de laatste buien zich haasten naar het noordwesten. Als het stof van de dag is neergedaald, wisselen opklaringen en lokale buien elkaar af. Het wordt een zwoele nacht met minima tussen de 13 en 18 graden.

Morgen: een zomers zwanenzang?

Zaterdag lijkt het de laatste zomerse dag van het jaar te worden. Na een mogelijk mistige start, breekt de zon door en levert een dag vol warmte en licht. De temperaturen stijgen tot wel 28 graden. Geniet ervan, want het is misschien voor de laatste keer dit jaar.

Zondag en daarna: een koelere wending

Na het zomerse geweld, keert vanaf zondag de rust wat terug. De temperaturen nemen een duik naar een koelere 21 tot 23 graden. Terwijl de ochtend nog wat buien kan brengen, blijft het in de middag grotendeels droog. Maar de nieuwe week start direct met een nieuw hoofdstuk in ons weerboek: regelmatig buien, koelere luchten en een aanhoudende westerwind die ons naar een frissere herfst leidt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties