Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

BIZAR: Man laat liefde blijken met tattoo van Els uit B&B Vol Liefde


els

In de wereld van onvergetelijke tv-momenten lijkt de nieuwste editie van B&B Vol Liefde de grenzen te hebben verlegd. Ooit gehoord van een fan die zijn bewondering voor een realityster naar zo’n hoogtepunt tilt dat hij besluit een permanente ode aan haar op zijn huid te etaleren? Welkom in het leven van Duncan Tromp, de TikTok-sensatie met meer dan een miljoen volgers, die nu letterlijk draagt wat zijn hart hem ingeeft.

Met een onthulling die leest als de cliffhanger van een seizoensfinale, heeft Duncan de inktwereld en zijn fanschare opgeschud door niemand minder dan de charismatische Els te vereeuwigen met een prikkelende tattoo: ‘Who Els?’. Dit kunstwerkje heeft niet alleen een plaats op zijn huid gevonden, maar ook in de virale vortex van sociale media.

De altijd sprankelende Els, die tijdens het programma niet alleen de harten van de kijkers, maar nu ook de huid van Duncan veroverde, reageerde met een mix van verbazing en amusement op deze blijvende liefdesverklaring. “Kijk nou… Moet niet gekker worden,” grapt ze op Instagram, terwijl ze de wereld laat meekijken naar haar beeltenis op Duncan’s lichaam.

Maar Duncan, bekend om zijn humor en het vermogen om alles nét een beetje anders te doen, stopte daar niet. Tegelijkertijd met zijn eerbetoon aan Els, liet hij ook het logo van ASOS vereeuwigen. “Sorry Els,” plaatste hij.

De reacties stroomden binnen als een onstuitbare vloed. Van verbijsterde vrienden tot bekende Nederlanders, iedereen leek een mening te hebben. Thijs Boermans en Farja Farvardin van Expeditie Robinson waren slechts enkele van de verbaasde sterren die hun ongeloof uitten.

Ondertussen blijft Els, ondanks haar vroegtijdige vertrek uit het liefdesnestje van B&B-eigenaar Robert Jan, de aandacht van haar vele aanbidders genieten. Onlangs onthulde ze nog aan RTL Boulevard dat haar hart openstaat en haar leven bruist van plezier.

Hieronder de foto:

els
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties