Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Flapdrol Rob Geus kraakt prinses Amalia volledig af


rob-geus

In de schaduw van de koninklijke kroon heeft prinses Amalia zich gewaagd aan een lidmaatschap dat de gemoederen flink doet oplopen. Haar keuze voor het Amsterdamsch Studenten Corps, een vereniging die bekritiseerd wordt om haar vrouwonvriendelijke imago en luidruchtige reputatie, heeft tot stevige discussies geleid. Zelfs columnisten en tv-persoonlijkheden kunnen hun ontzetting niet onder stoelen of banken steken. Zo werd er zelfs opgemerkt door een columnist van het AD dat zij ervan moest ‘kotsen’ en televisiehygiënist Rob Geus deelt deze afkeer.

Rob Geus als lid van het Story-prominentenpanel, uitte zijn teleurstelling over Amalia’s beslissing. “Ik vind het een aparte keuze,” zegt hij. “Het koninklijk gezin doet toch ook hun huiswerk? Dan kun je je bedenkingen hebben bij dit corps. Je weet dat als je deze keuze maakt, dit een discussie oplevert. En moet je dat willen als royal?”

Toch is niet iedereen binnen het prominentenpanel het met deze kritiek eens. Vier leden spraken juist hun steun uit voor Amalia’s keuze. Volgens zangeres Marga Bult zoekt Amalia simpelweg aansluiting: “Ik denk dat ze meedoet om erbij te horen. Om één van hen te zijn, en geen uitzondering wil zijn.”

Marga voegde toe dat zij twee jaar geleden niet achter deze beslissing had gestaan, maar nu wel. “Ik denk dat Amalia er ook rekening mee heeft gehouden dat het twee jaar geleden is gebeurd. Als ze zich destijds had aangemeld, had ik het niet begrepen.”

Ook kunstenares Ans Markus sprak haar steun uit en koesterde hoop voor de toekomst van het corps. “Ik hoop dat de mannen zich voortaan kunnen gedragen. Dat verdient zij en al die andere vrouwelijke leden natuurlijk ook. Ik gun Amalia een mooi studentenleven. Het zou ook zomaar kunnen dat ze zich door Amalia’s lidmaatschap extra goed gaan gedragen!”

Zo blijft de inschrijving van Amalia bij het omstreden corps een hete aardappel in de Nederlandse samenleving.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rob Geus Televisiehygiënist ????

Horeca-oplichter is het !!!
Eerst een zaak op TV totaal afbranden, vooral de vuile rubbertjes van de koelkast.
En als de ondernemer € 7000 overmaakte naar Rob, kreeg ie een certificaat op z’n raam geplakt van die vuile oplichter.
Is toen door Rambam met de verborgen camera vastgelegd

Inderdaad, ik ken een paar zaken die dat certificaat hebben gekregen, waar ik nog niet eens mijn hond zou laten eten. Alles voor de camera, hijzelf stelt helemaal niets voor.

Inderdaad een flapdrol.Laat Amalia toch haar studententijd genieten
Deze man meent heel wat te zijn gelukkig zien we hem niet meer zoveel op tv met zijn suffe programma.