Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Frans Bauer doet ‘heftige’ onthulling bij Dit was het Nieuws


frans-bauer

In een spraakmakende aflevering van “Dit Was Het Nieuws” wist Frans Bauer iedereen te verbazen met een onthulling die de zaal op zijn kop zette. De geliefde volkszanger, bekend om zijn gulle lach en gezellige uitstraling, gaf toe zelf een fatbike te bezitten. Dit gebeurde tijdens een levendige discussie over de toegenomen populariteit en de daarmee gepaard gaande controverse rond deze snelle fietsen.

Tijdens de aflevering kwam het gesprek op de razendsnelle fatbikes. De discussie spitste zich toe op de mogelijke invoering van een helmplicht en een minimumleeftijd voor bestuurders, iets wat Frenk van der Lende, ook te gast, als een “serieus probleem” omschreef. Peter Pannekoek was benieuwd of deze snelle fietsen ook in Fijnaart, Bauer’s thuisbasis, voor issues zorgden.

“Het rijdt zeker te hard in Fijnaart,” erkende Bauer met een grijns. Vervolgens liet hij de bom vallen: “Maar ik bezit er zelf ook één! Hahahaha!” Dit zorgde voor een golf van lachsalvo’s in de studio, waarbij zelfs Jan Jaap van der Wal niet kon stoppen met lachen. “Echt waar? Ongelooflijk!” reageerde hij.

De zanger deelde vervolgens op amusante wijze hoe hij zijn fatbike gebruikt: “Voor snelle tripjes naar de Chinees of de supermarkt. Ik ben dan in no-time terug.” Tot grote hilariteit van de studio voegde hij eraan toe dat hij tijdens deze ritjes geen helm draagt: “Nee, ik draag geen helm, dat is eigenlijk niet zo veilig, hahaha.”

Het gesprek nam even een serieuze wending toen Bauer kort inging op zijn recente gezondheidsproblemen, die hem hadden belet zijn nieuwste single ‘De Chinees’ te promoten. Gelukkig kon de zanger melden dat hij weer hersteld was en klaar om zowel zijn muzikale carrière als zijn avonturen op de fatbike te hervatten.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zijn niet de fat bikes die gevaarlijk zijn maar die personen die erop rijden. Het is hier in het dorp net zoals bijna overal. de jeugd scheurt ermee over trottoirs en kijken niet of nauwelijks naar de medeweggebruikers.
Helmplicht voor iedereen en rijverbod tot 16 jaar zou kunnen helpen.