Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lilian Marijnissen veel te vroeg bevallen van dochtertje


lilian

In de schijnwerpers van moederschap en politiek drama onthult Lilian Marijnissen, voormalig SP-leider, dat haar dochtertje Lara Marie sneller dan verwacht ter wereld is gekomen. Dit nieuws deelde de overgelukkige moeder op haar Instagram, compleet met de eerste vertederende kiekjes van de pasgeborene. “We zijn onbeschrijflijk trots en dolgelukkig,” straalt Lilian, die nog steeds in het ziekenhuis verblijft om van deze verrassende wending te bekomen.

De kleine Lara Marie, gepland voor oktober, had andere plannen en besloot de Marijnissen-Jansen familie vroeger te verblijden. Het ziekenhuis blijft voorlopig hun thuis, waar ze “in goede handen zijn,” bevestigt de nieuwe mama. Dit nieuws komt na een jaar vol verrassingen voor Marijnissen, die in april haar zwangerschap onthulde, slechts enkele maanden na haar terugtrekking uit de politieke arena. Na een serie ontmoedigende verkiezingsuitslagen koos Lilian voor een radicale levensverandering.

Nu, met de geboorte van Lara, laat Lilian de politieke strijd achter zich en stort zich vol overgave op haar nieuwe rol als moeder. Van volgers tot voormalige politieke vijanden, de felicitaties stromen binnen. Duizenden likes en lieve berichten overladen de eerste foto’s van Lara.

Het leven na de politiek lijkt Lilian goed te bevallen, en de focus ligt nu volledig op familie. Terwijl zij en haar partner Joeri zich aanpassen aan het ouderschap.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gefeliciteerd ,veel geluk met jullie dochter 🌷

Meid, wees trots op je baby van een getrouwde man.🙄😿 Voelt dat goed eem gezin ruïneren & kids veel verdriet te doen?!?
Je geluk op iemand anders haar ongeluk bouwen gaat niet werken!
Succes & karmaaaaaa zal zijn werk doen!😉🙄😝

Gefeliciteerd met jullie dochter. Dat Lara gezond groot mag worden.
Geniet ervan