Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes bindt zijn hond vast met zijn broek, hondenliefhebbers zijn razend


Andre Hazes

Het leven van André Hazes is allesbehalve saai, en zijn recente Instagram Story bewijst dat maar weer eens. In wat misschien wel de meest onconventionele hondenuitlaatmethode ooit is, verraste de zanger zijn volgers met een foto waarop te zien is hoe hij zijn trouwe viervoeter Robbie uitlaat met een wel heel bijzonder hulpmiddel: zijn eigen broek. André vergat de riem van Robbie en in een vlaag van improvisatie toverde hij zijn broek om tot geïmproviseerde leiband.

Op de foto is te zien hoe de zanger één broekspijp gebruikt als halsband, terwijl hij de andere stevig in zijn hand houdt. Onder de post schreef hij grappend: “Riem vergeten. Joejoe”. Dit is niet de eerste keer dat Robbie de show steelt; enkele maanden terug zorgde hij al voor chaos in André’s woonkamer, waarbij zelfs de afstandsbediening het moest ontgelden. “Ben je weer stout geweest”, kon André toen alleen maar uitroepen.

Maar veel volgers zijn woest en vinden dat André niet zo met zijn hond kan omgaan. Je broek uitrekken en dan je hond vastbinden aan je broek en ermee pareren of dit maar normaal is om zo met je hond om te gaan zorgt voor veel negatieve reacties onder hondenliefhebbers.

Hieronder de foto:

andre
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een mafkees😜

het is en blijft een onvolwassen kneus zonder enig verantwoordelijkheidsgevoel en denkt dat dit soort acties humor is.

M.I gewoon een geregiseerde foto voor aandacht .Hondenliefhebbers zijn woedend ?? Die vat ik ook niet .Laat die kneus.