Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Koninklijke Crisis: Máxima’s Broer getroffen door mysterieuze explosie


Maxima

Drama in het hart van Argentinië Martin Zorreguieta de broer van onze eigen koningin Máxima, is opgeschrikt door een explosie in zijn etablissement, Tinto Bistro. Dit sfeervolle restaurant genesteld in het idyllische Villa La Angostura werd rond half elf ’s ochtends op 15 augustus het toneel van een heftige explosie, waarbij de brandweer snel ter plaatse moest komen om de vlammen te bedwingen.

De oorzaak van de explosie is nog steeds een raadsel dat de autoriteiten proberen te ontrafelen. Evenmin is duidelijk hoeveel schade het restaurant heeft opgelopen na dit dramatische incident. Op sociale media circuleren beelden van de chaos, waarbij brandweermannen zich een weg banen door de rook om het vuur te bestrijden.

Een Koninklijke Connectie

Tinto Bistro staat bekend om zijn knusse en gastvrije sfeer en het is geen geheim dat koningin Máxima zelf ook wel eens heeft genoten van de culinaire hoogstandjes van haar broer. De koninklijke familie is hecht; Martin en Máxima delen niet alleen een sterke broer-zusrelatie maar ook talrijke persoonlijke herinneringen. In 2022, tijdens de herdenking van hun tragisch overleden zusje Inés, was Máxima in Argentinië en bezocht ze haar broer Martin wat hun hechte band nog eens benadrukte.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ha net alsof snoes soesepoes geen fouten maatkt. kijk maar eerst naar jezelf