Jutta Leerdam zag er vroeger totaal anders uit, heeft zichzelf compleet verbouwd

Jutta-Leerdam

Als de ijsbanen konden praten, zouden ze fluisteren over de opkomst van Jutta Leerdam Nederland’s onbetwiste schaatskoningin. Haar opzienbarende reis begon op het jeugdwereldkampioenschap in Helsinki waar ze in 2017 de wereld rondging als de ongekroonde koningin van het ijs. Hoewel ze in 2018 een kleine tegenslag kende door niet te kwalificeren voor de Olympische Winterspelen was dit slechts een korte pauze in haar spectaculaire carrière. Jutta liet snel zien dat een misstap haar niet kon stoppen; ze sprintte door naar meerdere wereldbekerwedstrijden en greep nationale titels, culminerend in een wereldtitel op de 1000 meter in 2020 die haar persoonlijke records verbrijzelde.

Niet alleen op het ijs verovert Jutta harten. Recentelijk is ze een sensatie op sociale media geworden, mede dankzij haar relatie met de controversiële internetberoemdheid Jake Paul. Ja, de schaatsster en de YouTuber vormen een duo dat niet alleen de sportwereld, maar ook de tabloids bezighoudt. Jutta, met haar filmster looks heeft Jake’s hart sneller doen slaan en wij snappen wel waarom. Ons kleine kikkerlandje wist al lang dat Jutta een beauty is, maar nu is haar schoonheid wereldwijd erkend.

In 2019 werd Jutta’s schoonheid zelfs officieel toen ze door FHM werd gekroond tot ‘mooiste sportvrouw van Nederland’. De fotoshoot die volgde en op YouTube verscheen, is inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken. Destijds een jonge twintiger, nu een vrouw van midden twintig en sommigen volgers beweren dat de tijd – en misschien een beetje meer – haar uiterlijk heeft veranderd. Critici en fans speculeren openlijk over haar vollere lippen; is het het resultaat van moeder natuur of heeft Jutta een helpend handje gehad van moderne cosmetische ingrepen?

Hieronder de beelden:

Zo ziet Jutta er nu uit en let vooral op haar lippen:

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat heeft ze precies verbouwd?
Die is blijkbaar altijd goed bezig geweest, de resultaten zijn goed zichtbaar.
Waarom zonder enkele reden modder gooien?

Jutta heeft zich echt niet compleet verbouwd, het was jaren terug al een mooie meid. Misschien heeft ze iets aan haar lippen laten doen maar als dat een complete verbouwing is ?

Ik vind haar hartstikke leuk en ze mag gezien worden👌