Moeder van Marco Borsato klapt uit de school over Zijn vlucht naar Italië

Marco-Borsato

Het gonst van de geruchten rondom Marco Borsato’s vermeende plannen om naar Italië te verhuizen, maar zijn moeder Mary Borsato heeft nu officieel gereageerd op deze speculaties en zet daarmee alle geruchten resoluut opzij.

Volgens een ingewijde zou de bekende zanger overwegen om Nederland voorgoed vaarwel te zeggen en zijn toekomst voort te zetten onder de warme Italiaanse zon. “Hij wil er de rest van zijn leven doorbrengen,” zo klonk het uit de mond van een goede kennis. Deze stap zou echter pas plaatsvinden na de gerechtelijke uitspraak, om niet de indruk te wekken dat hij zijn verantwoordelijkheden uit de weg gaat.

Mary Borsato: “Pure Flauwekul!”

Echter, volgens Marco’s moeder, Mary Borsato, zijn deze verhalen compleet uit de lucht gegrepen. Voor de camera van Shownieuws weerlegde zij deze beweringen: “Nou, dat is flauwekul. Ja, misschien een keer op vakantie. Maar hij gaat echt niet naar Italië. Tenminste, daar heb ik nooit iets over gehoord, maar ik denk dat ze een vakantie bedoelen. Er is echt niets van waar. We houden hem lekker hier.”

Mary deelde verder dat het met Marco ‘redelijk’ gaat, ondanks de stress en de lange wachttijden die het gezin moeten doorstaan. Ze benadrukte hoe zwaar deze periode voor iedereen is, inclusief Marco’s kinderen: “Natuurlijk vreet het aan ons allemaal. Dat is logisch. We praten er gelukkig ook niet over. Dat is een regel. Dat hebben we afgesproken.”

Familiale Warmte in Moeilijke Tijden

Ondanks de uitdagingen, zoekt de familie troost in elkaars gezelschap. “Wij zijn bij elkaar om het heel gezellig te hebben, elkaar lief te hebben, heerlijk te koken, spelletjes te doen… Ik heb nog nooit zoveel spelletjes gedaan als het laatste jaar, maar dat vind ik echt leuk,” vertelde Mary enthousiast.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Botox-ma keurt alles goed en praat alles recht wat krom is van haar overs*xte vreemdgaande verwende omhooggevallen zoon.🤪

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Sita

Zeker weten al spookt hij van alles uit recht voor haar verbouwde neus.

Fijn dat de familie elkaar steunt door dik en dun 🍀

Vooral dik 🤣

🤣👍