Olcay Gulsen haalt opnieuw genadeloos hard uit naar haar ex Rudd de Wild

ruud en olcay

Terwijl Olcay Gulsen de tijd van haar leven heeft op een zonovergoten vakantie met haar nieuwe vlam Eelko van Kooten, laat ze op Instagram subtiel, maar genadeloos vallen dat haar vroegere escapades met ex Ruud de Wild niet bepaald om over naar huis te schrijven waren.

In een recente post op Instagram Stories, waar ze haar nieuwe liefde Eelko tagt, noemt Olcay deze vakantie “de beste zomer met jou”. Een steek onder water naar Ruud de Wild, lijkt het, aangezien Olcay hiermee suggereert dat haar vroegere vakanties met de radiopresentator lang niet zo plezierig waren.

Het lijkt erop dat Olcay en Ruud nogal verschilden in hun vakantievoorkeuren, wat uiteindelijk bijdroeg aan hun relatiebreuk. Olcay heeft in het verleden al laten doorschemeren hoezeer ze zich irriteerde aan Ruud’s neiging om vakanties al een half jaar van tevoren te boeken. “Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van,” verklaarde ze eerder in een interview met Vrouw. Deze kleine ergernissen stapelden zich op tot onoverkomelijke verschillen, waardoor Olcay uiteindelijk koos voor haar eigen geluk.

“Zijn kinderachtige gedrag was soms echt te veel voor mij,” vertelde ze verder. “Ik wil het maximale uit mijn leven halen, en dan moet je ook voor je eigen geluk durven gaan.” Deze woorden lijken nu extra gewicht te krijgen nu ze straalt van geluk naast Eelko.

Of Ruud de Wild zich gestoken voelt door deze opmerkingen of gewoon zijn schouders ophaalt, is niet duidelijk. Maar één ding is zeker: Olcay laat er geen gras over groeien dat ze in Eelko de partner heeft gevonden die haar wel het avontuur en de spontaniteit biedt die zij zoekt in het leven.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zielig figuur, wat stelt zij nu in vredesnaam voor.

H E L E M A A L N I E T S
Nada noppes niente
Het is en blijft een viezerik
Al was ze laatste op aarde………..