Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Drama rond Casa Hazes: Rachel Hazes gedwongen de deuren te sluiten


rachel-hazes

Het drama ontvouwt zich rond Rachel Hazes en haar brasserie Casa Hazes, die door een recente uitbraak van corona binnen het personeel een drastische maatregel moet nemen. Vanaf vandaag is het etablissement slechts beperkt open.

Crisis in de horeca

“Lieve trouwe Casa Hazes gasten met zwaar hart moeten wij mededelen dat onze brasserie tijdelijk beperkt open zal zijn,” deelde een zichtbaar aangeslagen Rachel mee op Instagram. Het besluit valt haar zwaar: Casa Hazes zal tot 24 september enkel van 10:00 tot 17:00 uur gasten kunnen ontvangen, een significante beperking van de openingstijden die normaal tot in de avonduren doorlopen.

De aanleiding? Een corona uitbraak onder het personeel, waardoor de avondshifts onmogelijk doorgang kunnen vinden. “Gezondheid en veiligheid van team en gasten staan voorop,” benadrukt Rachel, terwijl de geruchten over de ware staat van haar welzijn blijven toenemen.

Geruchtenmolen en uitputting

Evert Santegoeds suggereert dat Rachel de druk van het succes nauwelijks aankan. “Het is allemaal misschien te veel voor haar,” zei hij in de podcast Strikt Privé, hintend op de mogelijkheid dat zoon André Hazes moet ingrijpen om zijn moeder te ontlasten. “Ze werkt zich kapot, terwijl de zaak elke dag vol zit.”

De aanwezigheid van Rachel zelf is een grote trekpleister voor het publiek, die teleurgesteld zijn als ze haar niet in de zaak treffen. “Rachel komt nauwelijks toe aan haar eigenlijke werkzaamheden,” voegt Santegoeds toe. “Ze overweegt al om het rustiger aan te doen, slechts enkele maanden na de opening van Casa Hazes.”

Het lijkt erop dat het succes een dubbelzijdig zwaard is voor Rachel Hazes. Terwijl haar brasserie floreert, brokkelt haar persoonlijke welzijn af onder de immense druk. Met de tijdelijke sluiting van de avonduren, rijst de vraag of dit genoeg is om de crisis te bezweren of dat er diepere problemen spelen die nog aan het licht moeten komen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte Rachel in deze hectische tijden een horecabedrijf runnen en ook nog eens een familie.

Welke familie??

gewoon normale openingstijden dus.
wie heeft zijn toko bijna 24/7 open?
niemand!