Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mark Gillis onherkenbaar is 30 kilo afgevallen door ziekenhuisopname


mark-gillis

Het was bijna einde verhaal voor realityster Mark Gillis, bekend van de serie rond vakantiepark Prinsenmeer. Na een dramatische nacht vol hoge koorts en ademnood, belandde Mark spoedeisend in het ziekenhuis waar de diagnose van een ernstige longontsteking werd gesteld. Volgens insiders was zijn toestand zo precair dat een dag later arriveren fataal had kunnen zijn.

Levensgevaarlijke uren op de IC

Peter Gillis, Marks vader, deelde eerder in een emotioneel bericht dat Mark dagenlang vocht voor zijn leven op de intensive care. “Bijna iedereen heeft gehoord van Marks strijd op de IC. We zijn eindelijk hoopvol, maar het blijft kritiek,” liet een aangeslagen Peter weten. Na weken van onzekerheid en vechten onder volledige beademing, begon Mark gelukkig te herstellen. Het leek erop dat de laatste behandelingen aansloegen en de ontstekingswaarden en koorts begonnen te zakken.

Drastisch gewichtsverlies als zilveren rand

Bij zijn ontslag uit het ziekenhuis dat de pers haalde verscheen een sterk vermagerde Mark in een rolstoel. De jonge realityster heeft in zijn strijd tegen de longontsteking maar liefst 30 kilo verloren. “Het is geen verrassing dat zowel Peter als Mark hun levensstijl moeten herzien,” merkte een bron op. Ook Peter, die zelf een spoedopname heeft meegemaakt, heeft recentelijk te kampen gehad met gewichtsproblemen, waarbij verloren kilo’s helaas weer terugkwamen.

De ziekenhuisopname lijkt een harde maar noodzakelijke wake-up call voor de familie. Op social media wordt er al gespeculeerd over Marks nieuwe uiterlijk, met reacties die variëren van bezorgdheid tot bewondering voor zijn ‘ongeplande’ afvalrace. “Sixpack in zicht. Hou dit vast Mark!” schrijft een optimistische fan, terwijl Peter wederom de strijd met de kilo’s moet aangaan.

Een Nieuwe Start voor Familie Gillis?

De gezondheidsschrik heeft de Gillis-familie duidelijk geraakt. Vrienden en fans hopen dat deze crisis voor zowel Peter als Mark een definitieve ommekeer zal betekenen naar een gezondere toekomst. Wendy, altijd de steun en toeverlaat van de familie wordt gezien als de rots in de branding die de heren kan bijstaan in hun nieuwe gezonde levensstijl.

Hieronder een recente foto van Mark:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties