Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Kees van der Spek verliest Controle en begint te schelden bij Quiz


kees-van-der-spek

In de nieuwste aflevering van de geflopte quiz ‘Wat Een Dag’, gepresenteerd door Leonie ter Braak, werd Kees van der Spek een bron van controverse. Het programma, dat bekende Nederlanders test op hun kennis van het dagelijkse nieuws, liep even anders dan gepland voor Van der Spek.

Virale Verwarring

Een bepaald moment tijdens de uitzending heeft tot flink wat beroering geleid op sociale media. Nadat Kees een vraag fout beantwoordde, liet hij een uitroep horen die door sommigen als ‘kak’ werd geïnterpreteerd, terwijl anderen beweren dat hij het veel zwaardere ‘kanker’ zei. Dit laatste zou volstrekt uit karakter zijn voor Kees, die bekend staat om zijn professionele houding en taalgebruik.

Het incident is viraal gegaan, met name op TikTok, waar een clip van het moment breed werd gedeeld, leidend tot speculaties en verhitte discussies onder kijkers en fans. De ophef was zo groot dat Kees zich genoodzaakt zag om via Instagram te reageren op de verwarring.

Kees Klapt uit de School

“Voor die drie man en een halve paardenkop die nog steeds op dat rare TikTok zitten en bovendien waarde hechten aan wat daar viral gaat: ik zei natuurlijk niet ‘kanker’. Dat heb ik nog nooit gedaan. Ik zei ‘kak’. Luister maar gewoon,” verduidelijkte Kees in een Instagram-post, waarin hij probeerde de lucht te klaren. Bij zijn verklaring voegde hij de gewraakte video toe, zodat zijn volgers zelf konden horen wat er werkelijk gezegd was. Oordeel zelf.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties