Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Familiedrama: Leontine Borsato onthult waarom haar schoondochter niet deugde


Leontine-Borsato

In de nieuwste aflevering van de onthullende podcast ‘Lon & Leo’, laat Leontine Ruiters, de moeder van Luca Borsato de tongen flink wagelen. Ze spreekt zich uit over de ex-vriendinnen van haar zoon en deelt zonder terughoudendheid haar ongezouten mening, vooral over één dame die volgens haar niet in het plaatje paste.

Moederlijk Intuïtie

Leontine onthult dat niet alle vriendinnen van Luca een goedkeurend knikje van haar kregen. “Luca heeft een paar keuzes gemaakt waar ik mijn twijfels bij had,” biecht Leontine op in haar podcast. “Er was één meisje bij dat gewoon niet geschikt was. Het voelde niet goed, en diep van binnen wist ik: dit gaat niet werken.”

Hoewel ze haar zoon de ruimte gaf om zelf zijn lessen te leren, was het voor Leontine duidelijk dat niet elke relatie in het voordeel van Luca was. “Ik heb hem nooit mijn mening opgedrongen, maar ik zag wel dat hij zichzelf weg cijferde voor haar, en dat kon ik moeilijk aanzien.”

Samenwonen Onder Druk

De situatie werd gecompliceerder toen Luca ging samenwonen met zijn toenmalige vriendin, juist toen Leontine en haar ex-man Marco Borsato in een scheiding verwikkeld waren. “Het was gewoon niet het juiste moment, en zij voelde zich daar helemaal niet prettig bij,” legt Leontine uit.

Bittere Nasmaak

Deze ex-vriendin, vermoedelijk Daisy Piras, heeft na de breuk uitgesproken dat ze zich in de steek gelaten voelde door de familie Borsato. In een emotioneel interview met Realitea vertelde Daisy: “Ik had gehoopt op meer steun. Na de breuk werd ik compleet genegeerd door de familie. Dat doet pijn, vooral omdat we ooit zo dichtbij waren.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe en wat dan ook natrappen is nooit sjiek.

Nee Leontine, maar je man deugt wel?? Goed voorbeeld doet goed volgen.

daisy was zelf nooit te beroerd om slecht te praten over haar ex en de familie. goed van leontiene dat zij haar mond ook niet dicht houd