Het laatste showbizz nieuws

Bondgenoten, Shownieuws

Oud deelnemer De Bondgenoten Jorim brandt Britt helemaal af: ‘Die is niet goed snik’


britt

In de wereld van reality TV is niets zo smeuïg als een goede dosis drama en Jorim, één van de spraakmakende winnaars van ‘De Bondgenoten’, levert precies dat. Op Instagram heeft hij flink uitgehaald naar Britt, de vriendin van mede-deelnemer Diederik.

Harde Woorden en Scherpe Kritiek

Jorim, die geen blad voor de mond neemt heeft deze keer zijn pijlen gericht op Britt. Met een venijnige post op Instagram stelt hij de kijkers de retorische vraag: “Is dit ‘De Bondgenoten’ of ‘Je Zal Het Maar Hebben’?” Hiermee insinuerend dat Britt’s gedrag eerder thuishoort in een programma over problemen dan in deze spelshow.

“Jongens, deze meid… Dit is niet goed, hoor,” schrijft Jorim onverbloemd. Hij voegt toe: “Ik hoop ergens heel erg graag dat ze wint, dan is ze er niet alleen uit maar kan ze ook eindelijk alle therapie betalen. On-ge-zond, toxic!” Deze harde woorden suggereren dat Britt’s aanwezigheid in het spel niet alleen ongezond is, maar zelfs giftig.

Diederik’s Twijfels

Het lijkt erop dat niet alleen Jorim, maar ook Diederik, Britt’s eigen vriend in het huis, zijn bedenkingen begint te krijgen. De dynamiek binnen de groep en hun relatie komt steeds meer onder druk te staan door de intense sfeer in de loods. De vraag is of de relatie van Diederik en Britt hier tegen bestand is. De tijd zal het leren.

jorim
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties