Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Tranen en Champagne: Máxima’s emotionele Ode aan haar moeder en overleden vader


maxima

Het was een weekend van jetsets en juichende jubilea voor koningin Máxima, die helemaal naar Buenos Aires vloog om de 80ste verjaardag van haar geliefde moeder, Maria del Carmen, te vieren. De festiviteiten waren niet minder dan koninklijk, met een extravagantie die alleen passend is voor de moeder van een koningin.

Een Argentijnse Reünie vol Pracht en Praal

In het hart van Buenos Aires kwam de uitgebreide familie Zorreguieta samen in een exclusief restaurant om deze mijlpaal te vieren. Onder de genodigden waren niet alleen Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander, maar ook Prinses Alexia, die getuige waren van een feest dat royal watchers over de hele wereld doet kwijlen.

Culinair Koninginnenmaal

De verjaardagslunch was een weelderige affaire. Het hoofdgerecht bestond uit ossenhaas, perfect bereid, gevolgd door een dessert van meringue rijkelijk bedekt met slagroom en verse aardbeien. De muzikale omlijsting was minstens even indrukwekkend, met live uitvoeringen van de tijdloze klassiekers.

Een Speech om Nooit te Vergeten

Het hoogtepunt van de middag was ongetwijfeld de toespraak van Máxima zelf, die de microfoon greep om haar moeder te eren. Met een stem vol emotie bedankte ze haar moeder voor de levenslessen en bracht ze een liefdevolle ode aan haar overleden vader, Jorge Zorreguieta, die in 2017 overleed. De toespraak was een ontroerende mix van persoonlijke anekdotes en diepe dankbaarheid die de gasten zichtbaar ontroerde.

Proosten op de Liefde en het Leven

Na de emotionele speech werd er geproost met champagne en genoten van een heerlijke taart, waarna het koninklijk gezelschap tegen de avond alweer richting vliegveld vertrok. De snelle terugkeer naar Nederland markeerde het einde van een korte maar memorabele viering, die de banden binnen de uitgebreide familie ongetwijfeld weer heeft aangehaald.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En waarom moeten wij dat weten, zo oninteressant die hele familie en dat ophemelen van pa, sorry maar die deugde volgens mij echt niet.