Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Frans Bauer is woedend om mislukte haartransplantatie


frans_bauer

In de glamoureuze wereld van showbizz schijnt alles goud wat blinkt, behalve dan het kapsel van Frans Bauer, dat blijkbaar meer weg heeft van een bouwterrein dan van een haarparadijs. Frans heeft niet één, niet twee, maar drie haartransplantaties ondergaan en zelfs dat was niet genoeg om zijn glorieuze haardos te herstellen. “Heel ijdel. Ik heb drie haartransplantaties achter de rug en zou er nog zeven doen als ik de kans zou krijgen. Oh, wat ben ik jaloers op alle mensen met een mooie bos haar”, vertrouwde hij toe aan Beau Monde.

Frans Bauer: Meer Haar, Meer Zorgen?

Het lijkt wel of Frans Bauer’s haardilemma zich ontvouwt als een soapserie waarvan de plot even dun is als zijn haarlijn. Lotgenoten laten op internetfora geen spaan heel van zijn cosmetische avonturen, en je zou bijna denken dat het een slechte grap is, zeker gezien de belabberde resultaten van zijn pogingen om een volle haardos te herwinnen.

Maar Frans zou Frans niet zijn als hij niet ook een plan B had voor zijn voorkomen. “Ik ben een zalfjesman – alle soorten crèmes smeer ik. Mijn scheerapparaat heb ik altijd op zak, zodat ik mezelf even mooi glad kan maken.” Zelfs als zijn hoofd weigert mee te werken, zorgt hij ervoor dat zijn gezicht op en top verzorgd is.

Lifestyle à la Bauer: Fitness, Parfum en Feestjes

Naast zijn queeste naar het perfecte haar, is Frans ook bezig met het beeldhouwen van zijn lichaam. “Op dit moment ben ik fors aan het trainen, dus af en toe neem ik een massage om alles lekker los te maken.” Daarnaast heeft hij een zwak voor geurtjes en is hij niet vies van een feestje, hoewel dit vaak ten koste gaat van zijn voedingsregime. “Ik probeer verder op m’n voeding te letten, maar dat is lastig. Overal waar ik kom, is het een feest: ‘Hé Frans, neem een drankje, hier een hapje.’ Zeg dan maar eens nee.” Ooit woog hij maar liefst zeventig kilo en moest hij zijn kleren in de kinderafdeling zoeken, een periode waar hij niet graag op terugkijkt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat is dat toch met mannen die zo extreem ijdel zijn? Frans Bauer is artiest, dus hij moet er netjes verzorgd uitzien. Maar hij weet dat op een bepaalde leeftijd je haargrens terugtrekt en de kilo’s zich gaan concentreren rondom je middel. Dat is nu eenmaal zo. Ik ben zelf 76 en heb nog best een volle bos haar en ben behoorlijk slank voor mijn leeftijd. Dat is ook een kwestie van gezond leven, maar vooral van geluk. Anderen moeten de minder leuke dingen van het ouder worden gewoon voor lief nemen, anders wordt het een vervelende obsessie.

Laatst bewerkt op 3 dagen geleden door Michel Rood

Heel wijs gesproken 👍

Lekker een portie Bami halen Frans misschien de slierten er over heen doen.