Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johnny de Mol in elkaar geslagen? Heeft bizarre wond rond zijn oog


Johnny-deMol

In de schaduwrijke gangen van de showbizz, waar zelfs de kleinste geheimen het daglicht niet kunnen verdragen heeft Johnny de Mol recentelijk voor nogal wat opschudding gezorgd. Zijn verschijning? Alarmerend, met een gruwelijke wond, genesteld tussen zijn neus en oog, die het midden houdt tussen een horrorfilm en een mislukte geheime operatie. Gesierd met hechtingen die schreeuwen om aandacht, roept dit beeld direct vragen op. Was het een verloren gevecht met een broodmes of een bizarre ontmoeting met een bokser? Nee het bleek een verdacht plekje te zijn mogelijk huidkanker.

Een cameraploeg van Shownieuws sprak met de zoon van John de Mol Johnny, altijd klaar voor zijn close-up, zelfs met zijn gezicht in de kreukels, vertelde over een verraderlijk korstje dat meer liefde voor drama had dan de gemiddelde soapster. “Ik krabde eraan, het verdween en kwam dan als een boze ex terug,” onthulde hij met een zekere nonchalance.

Hij vertrouwt op de scherpzinnige blik van een dermatoloog. “Mijn porseleinen huidje, bezaaid met sproeten, moet vaker gecheckt worden,” gaf hij toe, nadat de dokter hem bijna bestraffend had toegesproken. “Laat dat checken!” En dat deden ze, met resultaten die je liever niet in je bingokaart opneemt.

Voordat hij het wist, lag Johnny op de snijtafel, klaar om dat verraderlijke plekje te verwijderen. “Weg ermee, en dan ben je er vanaf,” zei hij, alsof hij het over een ongewenste gast op een feestje had.

Zijn advies aan de kijkers: “Zie je een gek plekje? Wordt het groter, verandert het van vorm, krijgt het een korstje dat terugkeert zoals een slechte gewoonte? Aarzel dan niet. De dokter is je beste vriend in deze situaties.”

Gelukkig eindigt ons verhaal hier niet in mineur. Johnny, ongeschonden buiten een mogelijk minuscuul litteken, blijft de charmeur die we kennen, zelfs met een paar extra hechtingen die binnenkort verwijderd zullen worden. “Een litteken meer of minder, ik draag het met trots,” zegt hij, onverschrokken en klaar voor zijn volgende close-up.

Hieronder de foto:

johhny
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zullen zijn coke wallen wel zijn.