Het laatste showbizz nieuws

Frans Duijts, Shownieuws

Waar Rook is, is Vuur: De Verborgen Affaires van Frans Duijts Ontmaskerd?


Frans-Duijts

Frans Duijts biechtte onlangs in een exclusief interview met De Telegraaf op over zijn tumultueuze liefdesleven, waarbij hij verzekert dat zijn hart nooit heeft gedwaald, ondanks geruchten van het tegendeel.

“Er is nooit, maar dan ook nooit iemand anders in mijn leven geweest,” beweert Frans met een stelligheid die bijna verdacht lijkt. Zijn uitleg over de mysterieuze aankoop van een tweede huis in 2010, bedoeld als niets meer dan een simpele investering, werd door een nieuwsgierige journalist verdraaid tot sensatiezuchtige speculaties over een mogelijke scheiding. “Dat verhaal verscheen plotseling in de wereld. Een journalist belde mij met de vraag of we uit elkaar gingen, en zelfs na mijn uitleg koos hij ervoor om zijn eigen versie van de waarheid te publiceren,” vertelt een zichtbaar gefrustreerde Frans. “Zo iemand wil ik nooit meer spreken.”

Zijn reputatie als flirt kan Frans niet ontkennen en hij geeft toe dat hij wel eens een misstap heeft begaan. “Dat kan ik wel zijn, en daar ben ik misschien wel eens de fout mee ingegaan. Ik heb wel eens iemand een zoen gegeven,” onthult hij. De ongeplande kus, die meer leek op een scène uit een soapserie dan op realiteit, werd onmiddellijk opgeblazen door de media. “Het was een kus die niet helemaal zo gepland was. Maar dat was het dan ook wel.”

De relatie van Frans en Marloes heeft ondanks een rotsachtig begin en de aanhoudende geruchtenmolen, de tand des tijds doorstaan. Maar de vraag blijft: is de werkelijkheid net zo rooskleurig als het paar ons wil doen geloven of schuilt er achter de schermen meer drama dan ze toegeven?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vieze omhooggevallen papzak!
Lekker voorbeeld voor je kids.🤮

Over het paard getilde kwal is het .