Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dubbel ellendig Drama voor Nieuwe ‘Boer zoekt Vrouw’-Deelneemster


bzv

In de nieuwste editie van ‘Boer zoekt Vrouw’ is Deedry Heijmans, een strijdlustige boerin uit Noord-Brabant, een van de gezichten die we gaan volgen in haar zoektocht naar liefde. Maar achter haar avontuur in de show schuilt een hartverscheurend verhaal van familiale tegenslagen en persoonlijke uitdagingen die de kijkers ongetwijfeld zullen raken.

Familietragedie met een Zilveren Randje

Deedry, eigenares van een paardenhouderij en 31 lentes jong heeft te kampen met zware familiale uitdagingen. Op haar Facebookpagina onthult ze hoe haar leven is getekend door de slopende ziekte Multiple Sclerose, die zowel haar moeder Anita als haar oom Peter al jaren in zijn greep houdt. Het leed dat deze ziekte met zich meebrengt in haar familie is iets waar Deedry dagelijks mee moet omgaan.

Een Vader als Rolmodel

In dit donkere hoofdstuk van haar leven schijnt echter ook een licht van hoop en bewondering voor haar vader. Hij is niet alleen een steunpilaar binnen het gezin, maar ook een ware inspiratiebron. Vorig jaar heeft hij een indrukwekkende fysieke prestatie neergezet door van Nederland naar de Mont Ventoux te fietsen en deze mythische berg te beklimmen. Daarnaast nam hij deel aan de beroemde Alpe d’HuZes, een evenement dat bekend staat om zijn inzamelingsacties voor kankeronderzoek. “Mijn vrouw Anita en broer Peter hebben beiden al jaren te stellen met MS. Ik voel me daar nauw bij betrokken en wil graag iets ondernemen waarmee ik geld kan inzamelen zodat er nog meer onderzoek naar MS kan worden gefinancierd,” citeert Deedry de woorden van haar vader.

Dubbele Overwinning

De motivatie van haar vader reikt verder dan alleen fondsenwerving. Na zelf geconfronteerd te zijn geweest met keelkanker, heeft hij de Alpe d’Huez beklommen als een persoonlijk overwinningssymbool. “Na een bezoek aan de Alpe d’Huez in 2013 was ik gelijk enthousiast over deze indrukwekkende berg. Daarom vind ik – nu ik zelf twee jaar geleden met kanker te maken heb gehad – dat het gewoon een keer moet gebeuren. Ik wil ‘de Alpe’ sowieso een paar keer beklimmen voor mijn eigen overwinning op keelkanker,” vertelt hij vastberaden.

De trots die Deedry voelt voor haar vader is onmiskenbaar en ze deelt zijn heldendaden graag met de wereld: “Kijk eens wat ons pap nu weer gaat doen!”

Terwijl Deedry zich opmaakt om via ‘Boer zoekt Vrouw’ haar zielsverwant te vinden, is het duidelijk dat ze al omringd is door ware liefde en toewijding binnen haar eigen familie. Het publiek zal ongetwijfeld meeleven met haar zoektocht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties