Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Els Ontmaskert Toyboy: Schokkende Berichten Na B&B Vol Liefde Debacle


els

In de kronieken van liefde en verlangen blijft Els een open boek na haar mislukte romance met Robert Jan in het romantisch ruige Schotland. Ondanks de hoopvolle start bleek de liefde niet wederzijds; Robert Jan vond zijn hartstocht elders, bij Suzanne, tot groot verdriet en toch ook berusting van Els.

Robert Jan Dumpt Els voor Suzanne

Tijdens de veelbesproken reünie van ‘B&B Vol Liefde’, onthulde Robert Jan, met een brede grijns op zijn gezicht, dat hij en Suzanne nog steeds een item zijn. “We zijn nog steeds bij elkaar. Ik denk dat het zomaar nog een poosje gaat duren. Ik heb iemand naast me zitten die altijd vrolijk is en nooit chagrijnig. En ook nog eens mooi om naar te kijken, dat scheelt ook”, verklaarde hij trots. Een steek onder water naar Els, of slechts een onhandige poging tot romantiek?

Els’ Elegante Reactie

Hoewel duidelijk gekwetst, toonde Els zich de grotere persoon door het nieuwe paar geluk te wensen. “Ik gun het jullie van harte. Jullie zijn een mooi stel”, zei ze met een glimlach, maar achter die woorden school ongetwijfeld een gebroken hart.

Toyboy-aanbieding zorgt voor Opschudding

De echte sensatie volgde echter na de uitzending. Terwijl Els probeerde haar liefdesleven weer op te pakken, werd ze op Instagram benaderd door een zogenaamde toyboy, die haar wel zag zitten voor wat “af en toe lekkere seks”. Geschokt door de directheid van de opmerking, reageerde Els met een verbaasde “Excuse me?” gevolgd door “Heel even… Wil jij een podium?”

Els Vecht Terug tegen Respectloos Gedrag

De bewuste volger onverschrokken door haar afkeur, drong verder aan: “Ik zou jou wel willen.” Hierop besloot Els het heft in eigen handen te nemen door de ongepaste reactie publiekelijk te delen. “Om maar weer aan te geven: Zo ga je niet met mij om… met niemand. Wegwezen en heel snel. Ok, ik kan door scrollen, er overheen stappen, niks van aantrekken, maar… Els trekt dit niet! Zo klaar mee! Respectloos gedrag, seksueel getinte opmerkingen… NOT DONE!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat denkt ze nou, dat RJ spijt krijgt? Mens het is over, ga afwassen of zo we weten het nou wel.