Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Familiedrama Ontvouwt Zich: André Hazes Vervangt Zijn Moeder


Andre-Rachel

Dit weekend vloog de kurk niet van de champagne voor André Hazes, maar was het een feest van nuchterheid. André markeerde drie jaar zonder een druppel alcohol, een mijlpaal die in de schaduw van familiedrama werd gevierd. Zijn tante Els Hofland, die meer en meer de rol van moederfiguur lijkt aan te nemen, kon haar trots niet op. Via Instagram deelde ze een liefdevolle ode: “Zo ontzettend trots op jou. Vandaag 3 jaar clean. Ik zie alleen nog maar een stralende en gelukkige schat van ons. Love you forever.” Het was een openbare liefdesverklaring die de gemoederen flink deed oplaaien.

Verwisselde Moederrollen: Tante Els Vervangt Rachel

André, die in de reacties de term ‘moeders’ gebruikte om zijn tante aan te spreken, liet daarmee subtiel doorschemeren hoe de familiebanden tegenwoordig liggen. “Dankjewel moeders”, schreef hij terug, een signaal dat de verhoudingen binnen de familie Hazes wellicht permanenter verschoven zijn dan ooit. Volgers van de zanger beaamden snel deze verschuiving. Eén fan schreef: “Jij bent echt als een moeder voor André. Ook dat jouw hele gezin zo trots is op hem. Dat heeft zo’n jongen soms nodig, dat hij altijd bij jullie terecht kan als hij ergens mee zit.”

De Bittere Pil van Moeder Rachel

De relatie met zijn biologische moeder, Rachel Hazes, blijft echter een bron van speculatie en pijn. Een recent optreden van André in Breda, waarbij hij een scherpe grap maakte met “H*er? Wat zeg je over mijn moeder?”, heeft de kloof alleen maar verdiept. Rachel, die haar teleurstelling niet onder stoelen of banken steekt, liet aan Shownieuws weten: “Ik vind de woorden van mijn zoon heel stuitend en onnodig grievend. Onze kinderen moeten allebei heel blij zijn met de uitspraken die ze continu doen.” Haar sarcasme verbloemde nauwelijks de diepe snede die deze woorden achterlieten, en ze voegde eraan toe: “Ze zouden allebei heel blij zijn dat ze met mij te maken hebben, en dat ze zulke dingen nooit gedurfd en gedaan zouden hebben als André senior nog geleefd had. Die had deze uitspraken nooit getolereerd, van helemaal niemand niet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fijn dat André zo fijn wordt opgevangen door zijn tante.Rachel moet niet doen alsof alles anders zou zijn gelopen als de oude André nog had geleefd.
Hij keek toch ook nooit naar zijn andere kinderen om.
Die vrouw vergeet dat hij van haar wilde scheiden