Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gebruikt Albert van B&B Vol Liefde Echt Drugs? Schokkende Onthulling door Malgosia


b-b

In de draaikolk van liefde en verleiding die ‘B&B Vol Liefde’ heet, duikt opnieuw een schandaal op rondom de controversiële Albert. Deze charismatische, doch omstreden deelnemer ligt nu onder vuur voor mogelijk drugsgebruik, een nieuwe wending die de gemoederen op social media flink heeft doen oplaaien.

Mysterieuze Malgosia en de Drugsbeschuldigingen

Tijdens een onthullende sessie op Instagram, waar fans vrijuit vragen mochten stellen, werd Malgosia, een van de dames die haar zinnen had gezet op Albert, geconfronteerd met een wel erg directe vraag. “Klopt het dat Albert aan de drugs zit?”, wilde een nieuwsgierige volger weten. Haar cryptische antwoord: “Voor jou een vraag, voor mij een weet,” laat weinig aan de verbeelding over en wakkert de geruchtenmolen alleen maar aan.

Beschonken Beschuldigingen

Dit is niet de eerste keer dat Albert in het oog van een storm staat. Eerder werd hij door kijkers al beticht van overmatig alcoholgebruik, iets wat zijn verhaalcapaciteiten aan tafel tijdens een diner met Sandra en Monique niet ten goede kwam. Het onsamenhangende verhaal leidde tot verhitte discussies online, met reacties variërend van bezorgdheid tot regelrechte hilariteit. “Was Albert nou echt dronken?” en “Dit was gewoon gênant om naar te kijken,” waren slechts enkele van de ongenadige commentaren.

Liefde in Lockdown met Joyce

Ondanks de roerige tijden vond Albert uiteindelijk toch de liefde – niet bij Sandra, Monique of Malgosia, maar bij Joyce, die ondanks alle controverses voor hem koos. Tijdens de reünie kwam naar voren dat de liefde bloeide in quarantaine. “Joyce zat opgesloten in mijn huis. Ik kon naar mijn werk, maar zij kon nergens heen. We zijn in die periode heel hecht geworden,” bekende Albert. Zijn romantische ontboezeming, “Ik voel me heel goed bij haar. Ik had niet gedacht dat het bestond. 64 jaar oud, ouwe koektrommel. Het is een soort bewustwording dat je iemand hebt gevonden die je anders nooit zou hebben gevonden,” laat zien dat er achter het controversiële imago een man schuilt die nog steeds op zoek is naar echte liefde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties