Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carlo Boszhard in shock door dramatisch heftig ongeluk bij musical


carlo

Het theaterleven is niet altijd rozengeur en maneschijn, zo ondervond Carlo Boszhard gisterenavond tijdens een van de try-outs van de nieuwe musical ‘Moulin Rouge’ in het Beatrix Theater in Utrecht. De glamour en spanning van de première werd bruut onderbroken door technische mankementen, waardoor zelfs een actrice bijna van de passerelle viel.

De Nachtclub Glanst Niet Altijd

Terwijl Carlo Boszhard zich voorbereidt om avond aan avond te stralen als Harold Zidler, de flamboyante nachtclubeigenaar, lijken de repetities allesbehalve soepel te verlopen. Met een grote BN’er-première op de planning, zou je verwachten dat de musicalproductie op rolletjes loopt, maar niets is minder waar.

Chaos op de Catwalk

De voorstelling begon met een spectaculaire opening waarbij vier actrices het nummer ‘Lady Marmalade’ ten gehore brachten. De show nam echter een dramatische wending toen één van de actrices, na het nummer, een ijzingwekkende gil slaakte en bijna van de openstaande loopbrug tuimelde. Deze brug hoort gesloten te zijn tijdens de act, maar door een vals brandalarm sprong deze open, met bijna desastreuze gevolgen.

Paniek achter de schermen

Het publiek zat in verbijstering toe te kijken hoe de acteurs in paniek van het podium stormden en de voorstelling abrupt werd stilgelegd. Carlo en zijn team vonden zichzelf terug in een stormachtig overleg, terwijl de crew koortsachtig naar de oorzaak van het alarm zocht. Het probleem bleek een vals brandalarm dat de mechaniek van de loopbrug in werking stelde.

De Show Must Go On

Na enige tijd werd het probleem verholpen en nam de productie de moedige beslissing om de musical van voor af aan opnieuw te starten. Carlo, onverstoorbaar onder de druk, gaf vervolgens een bijna vlekkeloze uitvoering van ‘Chandelier’ van Sia, ondanks dat zijn medespeler, Martijn Noort, door velen gezien werd als de werkelijke ster van de avond.

Een Nacht van Nerveuze Anticipatie

Met de grote première die voor de deur staat, kruisen Carlo en zijn collega’s hun vingers dat de techniek hen niet nogmaals in de steek laat. Het vooruitzicht van een live publiek vol BN’ers terwijl er mogelijk weer iets misgaat met de loopbrug is een scenario dat niemand durft te dromen. De vraag blijft: zal ‘Moulin Rouge’ zich herstellen van deze technische tegenslag of zal de voorstelling herinnerd worden als de avond van de vallende sterren?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties