Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rebelse prinses Alexia draagt armband met de tekst: ‘Roodharige Kont’


alexia

Prinsjesdag was dit jaar weer een parade van pracht en praal, maar alle ogen waren vooral gericht op prinses Amalia en prinses Alexia, die onmiskenbaar de show stalen met hun opvallende verschijningen. Terwijl de politiek haar beloftes voor het volgende jaar uitsprak, waren het de koninklijke zusters die werkelijk de headlines domineerden.

Amalia’s Oogverblindende Metamorfose

Prinses Amalia heeft iedereen versteld doen staan met haar indrukwekkende transformatie. De kroonprinses, die in een elegante groene jurk verscheen, is duidelijk veel gewicht verloren, een verandering die toeschouwers niet is ontgaan. Terwijl de regering slechts een bescheiden stijging in besteedbaar inkomen aankondigde, was het Amalia die schitterde als een ware koninklijke verschijning.

Financiële Maatregelen: Voor wie zijn ze echt voordelig?

Op de achtergrond van de koninklijke glamour, kondigde de overheid aan dat huurders makkelijker in aanmerking zullen komen voor huurtoeslag, en dat de eigen bijdrage in 2026 met 11,5 euro verlaagd zal worden. Ook is er een extra 425 miljoen euro bestemd voor kinderopvangtoeslag, hoewel voornamelijk ouders met een hoger inkomen hiervan zouden profiteren. Verder werd beloofd dat er meer gratis schoolmaaltijden beschikbaar zullen zijn voor kinderen van minder vermogende ouders, en dat er vanaf 2028 een nieuwe belastingschijf komt die de belastingdruk moet verlichten.

Alexia’s Ondeugende Accessoire

Terwijl de politieke plannen misschien nog steeds vragen oproepen, was het prinses Alexia die voor een eigen stijl van controverse zorgde met een opmerkelijk modeaccessoire. Gehuld in een oude, deels doorzichtige jurk van koningin Máxima, droeg Alexia een armband met de nogal onconventionele inscriptie ‘Ginger ass’.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

… blauwe jurk … ?
Heb je deze fout ergens vandaan gekopieerd en geplakt?
Jurk was groen.

Alexia who cares…Amalia! Mijn God wat zag die er geweldig uit. Niet normaal meer zo knap. Het maakt mij niets uit hoe ze het heeft gedaan, ze heeft het gedaan.. en Nederland heeft ineens de mooiste prinses van de wereld. Het trieste is wel dat die prachtige vrouw er altijd al was maar onder de druk van de buitenwereld en de plagerijtjes op internet is afgevallen. Nou Amalia, je hebt ze allemaal ff wat laten zien. Overigens de jurk die Amalia droeg is van Sarah Ferguson geweest, maar hij staat Amalia het mooiste! Het zal nog wel even duren, maar ik kan niet wachten op haar bruiloft.