Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sander Schimmelpenninck noemt zijn vriendin vies: ‘Ze maakt haar speeltje niet eens schoon’


Sander

Het lijkt erop dat Sander Schimmelpenninck, bekend van zijn scherpe pen en nog scherpere tong, weer eens de gemoederen flink heeft doen oplaaien. Dit keer is het zijn Zweedse vriendin Lotta die het moet ontgelden in zijn beruchte Zelfspodcast, waarin hij haar onverbloemd ‘smerig’ noemt.

De Schoonmaakwoede van Sander: Lotta’s Laptop Leed

In een recente aflevering van zijn podcast, die hij samen met studievriend Jaap Reesema maakt, lanceerde Sander een tirade over de vermeende smerigheid van vrouwen, met Lotta als ‘glanzend’ voorbeeld. Hij beschrijft gedetailleerd hoe hij anderhalf uur besteedde aan het schoonmaken van Lotta’s laptop, die naar zijn zeggen bezaaid was met vette vlekken en resten yoghurt en cruesli tussen de toetsen. “Waarom zijn vrouwen zo goor op bepaalde plekken?” vroeg hij zich hardop af tijdens de podcast.

Niet Alleen de Laptop is een Slagveld

Maar de laptop was niet het enige doelwit van Sanders opruimwoede. Ook Lotta’s nachtkastje moest eraan geloven. Volgens Sander een ware verzamelplaats van gebruikte glazen, medicijnstrips en een niet gereinigd ‘speeltje’. De details die Sander koos te delen, zijn voor velen waarschijnlijk net iets te intiem en onthullend, waardoor het meer zegt over Sander zelf dan over Lotta.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel vrouwen wassen geen eens hun handen na het toiletbezoek.
Of halen geen papiertje langs de druppel .