Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Moeder Marco Borsato vindt het niet erg dat haar zoon eruit ziet als een aangespoelde walrus


Marco-borsato

Marco Borsato lijkt voorgoed uit de spotlights te zijn verdwenen. De reden? Een serieuze beschuldiging die als een donkere wolk boven zijn hoofd hangt. En terwijl het Openbaar Ministerie zich voorbereidt op een zaak die volgend jaar eindelijk van start gaat, moet Marco zich stilhouden. Maar dat betekent niet dat hij zich stilhoudt aan de eettafel. Zijn eetlust lijkt te zijn geëxplodeerd en dat is niet onopgemerkt gebleven.

De pers stortte zich er massaal op toen Marco in april in de Story verscheen met een uiterlijk dat iedereen deed schrikken. Een nationaal icoon dat nu meer lijkt op een opgeblazen versie van zichzelf. Zijn moeder, Mary Borsato, verdedigt haar zoon echter met verve. “Hij is wat zwaarder geworden. Dat snap ik,” zegt ze laconiek tegen Weekend. “We genieten van lekker eten, hij kan nu lekker de hele dag eten. Laat die jongen lekker zijn gang gaan.”

Het klinkt als een excuus dat iedere bezorgde moeder zou geven, maar de realiteit is dat Marco zichzelf duidelijk niet in de hand heeft. Zijn dagen lijken te bestaan uit de koelkast leeg vreten en hij heeft het podium ingeruild voor de sportschool, althans volgens Mary: “Hij traint veel, gelukkig, is gezond, rookt niet en drinkt soms een rood wijntje.” Toch kan niemand de realiteit ontkennen—de man is zichtbaar veranderd.

Is het de stress van de aanstaande rechtszaak? Mary wuift de zorgen weg alsof het niets is. “Natuurlijk zou dat kunnen. Maar daar hebben we het niet eens over. Ik vind hem er heerlijk uitzien.” Ze lijkt niet eens in de gaten te hebben hoe groot de schade is die Marco’s imago heeft opgelopen. Zelfs als hij straks vrijuit gaat, zal de publieke opinie hem waarschijnlijk nog steeds zien als een man met een zeer schimmig verleden.

Toch is Mary optimistisch, wellicht zelfs naïef, over de toekomst van haar zoon op het podium. Bang dat het publiek hem letterlijk en figuurlijk iets zou kunnen toewerpen als hij ooit weer optreedt? “Je moet nooit bang zijn voor wat er eventueel kan gebeuren,” zegt ze luchtig. “Wel denk ik aan de vele mensen die hem zouden omarmen, daar haal ik weer de positiviteit uit.”

Of het ooit weer goedkomt met Marco’s carrière, valt te betwijfelen. Maar één ding is zeker: zijn moeder blijft trouw aan zijn zijde, hoe groot de storm ook wordt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat mens heeft een blinde vlek voor haar lievelingskind & praat alles recht wat krom is.

Inderdaad, dat mens spoort niet, kijk hoe ze er zelf uitziet, heeft die wel een spiegel in huis??